Jöhet Steppenwolf

Úgy tűnik szerintük, hogy a Batman v Superman bemutatója körül kitett kivágott jelenetben látható lény Steppenwolf, aki az első Justice League film gonosza lesz. A lény Darkseid seregét irányítja, gondolom a Justice Leage part 1-ban lenyomják, azért jön végül Darkseid is közénk.

communion-1

Közben Ben Affleck lett a Justice League filmek egyik executive producere is, bár elvileg közösen dolgozik Zack Snyderrel, de a Warnerben folyó változásokat elézve bizony építik le a “visionary” rendezőt.

24 hozzászólás a “Jöhet Steppenwolf” bejegyzéshez

 1. Azért is lett Ex.Producer mert ő készíti a Batman szóló filmet, ezért a karakter fölött azért munkálkodik a JL-ben is.
  Ha igaz is lenne a pletyka, akkor is csak szerintem részben…mármint Steppenwolf mellé a Fúriákra, meg a Nagyira is számítanék pl. Darkseid is simán megjelenthet már a filmben, még ha támadni ő maga még nem is támad.

 2. Én olyat is hallottam,hogy ez Darkseid faterja,nem a Steppenwolf.Amugy valaki értelmesen magyarázza el,hogy milyen rendezői hibái vannak Snydernek,mert szerintem csak normális forgatókönyvet kéne adni neki.

 3. ammok:
  Egyetértek Snyderrel kapcsolatban, ráadásul most ezzel a Ben Affleck executive producer hírrel …ha a JL jól sikerül, az tuti Ben érdeme lesz egy csomó ember szerint, ha megint nem tetszik több embernek, akkor majd megint hullámzik a Snyder gyűlölet.
  Valóban vannak olyanok is, akik szerint Yuga Khan volt a kimaradt jelenetben. De nem tudni, ez meg csak egy pletyka még, semmi több..ráadásul Devin Faracitól származik, vagyis az ő “forrásától”…szóval várjuk ki

 4. Ismét Snyder rendez, ez remek. Remélhetőleg az egész logikai egységet képező filmet láthatjuk majd, és nem csak a 70%-át, mint legutóbb.

 5. Fejénél bűzlik a hal nem Snyder-nél. Az ő fejében van szerintem egy komplett univerzum. Csak a Warner azt se tudja mit csináljon, mit engedjen meg neki. Ő felvázolt szerintem egy komoly, komor, darkos univerzumot. Látatlanban tetszett a Warner-nek. Aztán mikor látták a BvS-t akkor beszartak aztán elkezdték szétnyirbálni a filmet a vágóasztalon, és gyorsan módosítgatni a következő filmeket.

 6. Snyderrel szerintem nincs nagy baj. Bár a BvS-ben kicsit túltolta az álomjeleneteket, meg a költői képeket, de összességében nem rossz rendező ő. Egy normális forgatókönyvet kellene szállítani neki és mindjárt más lenne a felállás. Én úgy gondolom, hogy Goyert kellene már kurva gyorsan eltüntetni a képből. A Sötét Lovag óta azt hiszik, hogy ő egy zseniális forgatókönyvíró, de hát tudjuk, hogy azoknak a filmeknek a forgatókönyve Nolanék miatt lett olyan jó. Egyébként a BvS nekem olyan 10/7. Nem mondom, hogy rossz volt, de olyan jó sem. Sajnos lehetett volna sokkal jobb is ilyen karakterekkel. Remélem a rendezői változat majd feljebb tolja ezt a számot.

 7. .LnB: de mindenki egy komoly, komor darkos univerzum? ok hogy Batmanhez illik, de nehogy már full emóba tolják Aquamant, GL-t, Flasht és a többieket. elég beírni hogy JLA és olyan színes képeket kapunk mint minden más szuperhősnél, azzal hogy darkosítják, csak képregényhűtlenné teszik az egészet. meg is értem miért nem csípik az emberek.

 8. Süci: Goyer elvileg végleg nincs már elvileg, a BvS-nél még az ő által írt forgatókönyvet írta át nagyjából Terrio, vagy csak a párbeszédeket, nem emlékszem. Viszont a Liga film első részét azt már ő írta, Goyer nincs..Ő a syfyra csinálja a Krypton sorozatot, ha jól tudom.

  Cardas:
  Igen a többiek javarészt vidámabbak és színesebbek, mint Batsy,annak ellenére, hogy vannak ott is személyes tragédiák stb, szóval lehet komolyabbnak maradni mellette… viszont így a Nolan trilógia (és a Mos) után Batmant elhelyezni csak úgy minden átmenet nélkül ebben a lightosabb világban szerintem még nagyobb hiba lett volna. Ha valaki ott gubbaszt ptsd-vel a sarokban egy sötét szobában, azért be kell menni és kihozni a fényre :D

 9. BvS első fele szinte tökéletes volt, utána jöttek a megosztott dolgok. Sok hülyeség, de sok fasza dolog is volt benne (Doomsday teljesen el lett cseszve, Lois bénázását simán ki lehetett volna hagyni, Martha-s rész túl szűkszavú lett), Snyder, ha akarhatott volna ezeket meg tudta volna változtatni, szóval hibája neki is van benne.
  Ez a komor, sötét cucc is Snyder stílusához köthető, különösen nincs bajom vele, csak szerintem kicsit túlzásba viszi már. Biztos vagyok, hogy a WW-nél teljesen más lesz, Batfleck filmje is, még úgy is, hogy az full Batman.
  Amúgy kíváncsi leszek, Lex-nek milyen szerepe lesz Darkseid-al, de szerintem végül Lex Supi-ék mellé áll (lehet itt jön majd a páncélja), a képregény szerint Lex a Föld pusztulását sose akarta, ő csak mindig több tudást akar.

 10. Én nem tartom nagy számnak Snydert.
  Meg kell nézni 300-at, abban minden benne van amt tud. Azon kívül sok baj van nála. A Sucker Punch se csak a forgatókönyv miatt lett sz@r, hanem nem tudta érthetően megcsinálni, aztán utána próbálta megmagyarázni miröl is szólt valójában.
  A Supermant én végig se bírtam nézni, mert nekem volt kínos, pl. mikor az apja meghal.
  Nem tudom mennyire szóltak bele a munkájába, de jócskán benne lehetett az ő keze is a BvS-nél, bár azt nem láttam.

 11. A 300 óta rengeteget változott a stílusa,MOS-ban pl nem is volt szinte(vagy egyáltalán) lassított jelenet ami miatt szapulni szokták.Nem hinném,hogy ő irta meg hogyan haljon meg Costner…A Sucker Punch a forgatókönyv/story miatt lett szar,látványra az se rossz.A MOS-t nem nézted végig,a BVS-t nem láttad,de nem tartod nagy számnak a fickót.ok…Milyen filmek alapján osztályozod akkor?Ja értem Sucker Punch…

 12. ammok: nem lehet így leegyszerűsteni, h a lassított felvételek a baj vele, sőt, szerintem azokhoz pont nagyon jól ért, csak kicsit olyan mint Bay, és mintha direkt nem akarna a történetek mögé látni, amiket vászonra visz. Látszólag csak a felszín létezik neki. Pl a BvS-be rengeteg képkocát átvett a Dark Knight Returnsből, de sokszor maga a beállítás maradt, viszont teljesen más kontextben lőtte el, mert csak a “cool beállítás” lebegett a szeme előtt.

 13. Hát nem akarok kötekedni, de szerintem a rendező az aki “mindent” összefog. Ha nem jó a forgatókönyv akkor az ő feladata ezt szóvá tenni/javítani. Ha nem jó az operatőri munka, az ő feladata azt korrigálni… stb. De lehet tévedek.
  Nem mondom, hogy Snyder nem jó, csak olyan középszerű. Olyan iparosmester. De nem érzem a munkáiból azt a nagy “Visionary”-t.
  Pedig az Acélember szerintem jó, a BvS már közel se annyira nem tetszett. Az is olyan közepes volt. :)

 14. Azert Bay is megcsinalta a Pain and Gaint. Vannak Snydernek olyan jelenetei amit nagyon oda tud tenni.

 15. Na ne vicceljünk már, h nem a rendező hibája a forgatókönyv…még ha nem is ő írta, akkor is ő a karmester, az ő felelőssége a film minősége. És nézőként nem érdekel, h s stúdió mennyire szólt bele. Legyen töke ki állni a projekt mellett, és küzdjön meg érte.

  Az más kérdés, h Snyder szerintem a sztereotipikus felszínes, macsó paraszt, legalábbis a filmjeiből ez jön le. Nyilván ennél intelligensebb, mert rendezni kemény agymunka, még szar filmet is, de a végtermékei valami végtelen bugyutaságról árulkodnak…az ő kezei közt szerintem a DCEU halálra van ítelve. Filmsuliban konkrétan elvérezne, annyira nem beszéli a film nyelvét, és nem érti/érzi, h mivel lehet a nézőt behúzni, magával ragadni.

 16. Brainiacot sztem megtartják Suoerman filmhez. Ide Darkseid kell. De amugy minnél többször látom a filmet, annál jobban belelátok egy injustuce történetet is. Lehet az majd csak a Jla után. De amit Flash mond az idöbök visszaugorva az teljesen injustice.

 17. Én azt hittem teljesen menesztik a rendezőt. De nem bánom hogy marad. Tud ő jól rendezni, még ha ez az alkotása nem is sikerült valami jóra. Többek szerint természetesen. Úgy írok hogy még mindig várom a bővített változatot, és a filmből is csak az első előzetest láttam, szóval nem tudom hogy mit is rendezett, de kíváncsi vagyok rá, a sok negatív kritika ellenére.

  Kicsit vicces hogy a forgatókönyvért is a rendezőt hibáztatjátok, de részben igazatok van szerintem. Viszont ha így nézzük akkor a legnagyobb ludas az maga a stúdió. Ha Synder a forgatókönyvért is felel akkor Synerért meg a stúdió. Mindíg a fejétől bűzlik a hal. Szerintem kár őt hibáztatni mindenért, semmi értelme. És ha nem tévedek, akkor itt egyikünk sem rendezett még egy több 100 milliós filmet, szóval nem igazán tudjuk hogy mi is zajlott le a háttérben a fogatás előtt és alatt.

  Nem védeni akarom, de ez vicc hogy mindenért csak ő a hibás. Nyilván kell egy bűnbak, mert hát így a kényelmes, és így legalább aki hibázott a rendezőn kívül az megúszhatja. Most kap egy kis “felügyeletet”, ha lehet ezt Affleck-re mondani. Mi lesz ha a következőt sem fogja kedvelni a közönség? Akkor ki lesz a hibás? Affleck?

 18. Dody nézd meg nyugodtan. Én már 3x beültem rá.ls.egyre kevésbé értem mi a baj vele. Ne várj a rendezőire.Snyderrel semmi baj nem volt, a forgatökönyvel viszont igen, mert tul sok dolgot akart. De zseniális utalások vannak benne a képregényekre. Tele van aproságokkal. Pl kis képek a háttérben, cimek ahol épp Gothamben vannak, kiadásokra, képregény számokra utalnak, amiböl van a jelenet, és ami kiegésziti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.