Hell or High Water-előzetes: tesók bankokat rabolnak

Chris Pine és Ben Foster örökölt farmja bajban van, hatalmas összegekkel tartoznak a banknak, ezért közösen kirabolnak egy csomó kisebb bankot. Jeff Bridges ered a nyomukba.

highhigh

Nem tűnik rossz filmnek, bár nem mozis, de azért kíváncsi lettem, elég jó a trailer. A rendező előző filmje amúgy a szintén jó Starred Up. A tovább mögött ott a trailer akkor.

8 hozzászólás a “Hell or High Water-előzetes: tesók bankokat rabolnak” bejegyzéshez

  1. Chris Pine kinézete néha a Miami Vice beli Colin Farrell-t idézi szerintem. :)

  2. nagyon jo elozetes, meghozta a filmhez a kedvem, csak egy dolog aggaszt: “from the writer of sicario”. a sicario iszonyu eros film volt, de nagyon nem a forgatokonyv miatt. charming p.d. volt sheriff-je (taylor sheridan) nagyon nem tud irni sajnos. ettol fuggetlenul varos a film.

    utoirat: colin farrel nem ert ra, vagy mit keres itt pine? :D

  3. @zoli: hehe, ez van, ha megynitom koran reggel az oldalt, utana elmegyek boltba es csak aztan nezem meg az elozetest, hogy kommenteljek:D ezekszerint masnak is szemet szurt:D

  4. “a sicario iszonyu eros film volt, de nagyon nem a forgatokonyv miatt.”

    ööö, akkor a forgatókönyv alapból csak mellékes és Villeneuve, Deakins, meg pár szereplő vitte a sovány alapanyagot? azért egy szkript kicsit több cselekményvázlatnál.

  5. @abelh: olvastam a forgatokonyvet, amit sheridan irt. deakins es villeneuve sokat hozzatett, utobbi meg at is irta jelentosen…

  6. (ez már lassan off itt. én nem olvastam az eredeti szkriptet, csak korábban a híreket, hogy a vacsora jelenetet és a lezárást változtatták, de ha máshol is átírtak sok mnindent, én azt is elhiszem. ettől függetlenül az atmoszféra végig erős és feszesek a karakerek, jelenetek, ezt nem venném el teljesen az írótól).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.