The Phenom-előzetes: baseball legenda

Aki odavan a hányattatott sorsú sportolók életéről szóló filmekért, az máris indítsa el a trailert. A kezdő dobó elkezd kételkedni magában, ezért egy szinttel lejjebb küldik játszani, és sportpszichológushoz is kell járnia, ahol előkerül, hogy az apja mennyire bántalmazta.

phenomtrailer

Főbb szerepekben: Ethan Hawke, Paul Giamatti, Johnny Simmons. Ezt már most nézném valamiért. Előzetes a tovább mögött.

human
írta
2016. 05. 13. 04:20
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “The Phenom-előzetes: baseball legenda” bejegyzéshez

  1. Egyszerűen fel nem foghatom, mit esznek annyira a baseballon az amerikaiak, hogy a sportfilmek legalább fele erről szól. Amúgy a film nem tűnik rossznak, csak hát a téma…

  2. Behelyettesíthető lenne más sporttal is, de szerintem itt azon áll/bukik majd, hogy mennyire működik a vásznon az apa-fia konfliktus. Az előzetes alapján baromira érdekel.

  3. Engem ki lehet üldözni a világból a sportfilmekkel, de ez az előzetes megfogott. Ethan Hawke one man show-ja lesz, kötelező. Hasonlóan intenzív figurának tűnik, mint Christian Bale A harcos-ban (nocsak, még egy sportfilm, ami átment a szűrőmön).

    Amúgy Ethan Hawke-ot méltatlanul alulértékelt színésznek látom. Kb. aranyba kéne önteni, de valahogy elmarad a neve a nagyok mellett. Sajnálatos, tekintve, hogy csúcs a fickó.

  4. Paul Giamatti-nak végre el kéne kezdenie az Owl In The Daylight-ot. Hátha majd a készülő PKD sztoris minisorozat ad neki egy kis lökést…
    Amúgy Hawke nagy kedvenc, a Linklater-el forgatott cuccai óta kimondottan kedvelem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.