A Warcraft lényei mögötti színészek

Nem csak egy rakat kép érkezett a szereplőkről, amiben félig a filmbeli kinézetük, félig a színész arca látható, de még pár videó is a film trükkjeiről, amiket az ILM dobott össze.

wcorc01wcorc02

wcorc03wcorc04
wcorc05wcorc06
wcorc07wcorc09
wcorc08

16 hozzászólás a “A Warcraft lényei mögötti színészek” bejegyzéshez

 1. Aki azt meri mondani, hogy a CGI és a színek miatt ez a film mű, arra tényleg csak annyit tudok mondani hogy ne itt trollkodjon.

 2. Állati jól néz ki mindenki. Külön örülök, hogy ezek szerint egy Draenei is lesz a történetben.

 3. jaaa jaaaa, blizzard mindig híres volt arról, hogy csak szar dolgokat ad ki kezek közül, nem felügyeli a végletekig a cuccait, és ne figyelnének arra, hogy a pénzcsap márpedig soha el ne legyen zárva (amihez meg ugye minőség kell)

 4. hát, mivel az egyik – a történetmenet szempontjából – főszereplő félig az…
  annyira azért nem lehetett nagy meglepetés…

 5. Nekem túl sötétnek tűnt, lehetne kicsit világosabb élesebb, minden esetre a jegyem már megvan az IMAX-re :D

 6. Engem nem érdekel, de egy Starcraft film reményében, én is szurkolok neki! :)

 7. Én is abban reménykedem, hogy a film siker lesz. Legalább akkora, hogy még egy Warcraft mozit összehozzanak (Arthas és barátai sztorijáról :D) Vagy ha nem is még egy WC de egy Starcraft filmet csináljanak. Sőt, ha jobban belegondolok mindig azon nyavajognak az emberek, hogy már nincs jó film ötlet. Hát kéremszépen, mind a warcraft, mind pedig a starcraft világa baromi jó sztori alap. Legalábbis a játékokat játszva baromira el tudnám képzelni filmen is őket :D

 8. Sziasztok! Véletlenül nemtudtok valamit arról hogy adják e majd feliratosan a moziba, mert jelenleg mindenhol csak szinkronosan van és nem vagyok hajlandó igy megnézni :S? Előre is köszi a választ.

 9. Szerintem majdnem minden cinema city is adni fogja feliratosan, de azokat a vetítéseket kb. 23-24.-e körül fogják ki írni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.