Swarci a The Predatorban?

Mivel az új film történései 25 évvel az előző után lesznek, így Black egy interjúban azt mondta, hogy bár nem beszélhet az öreg castingjáról, de Arnold korával semmi baj nem lesz, ha esetleg beleteszik a filmbe.

These things all happened in 1990, but now it’s 25 years later. So in other words, if Arnold [Schwarzenegger]’s in it – which I’m not allowed to discuss [laughs] – he would be old Arnold.

Jelentős lesz a cím is, miszerint A predátor. Sok mindenre lehet tippelni ebből, egy ember aki felülemelkedik végleg, vagy a faj utolsó túlélője, vagy akármi.

There is a reference in the script as to why that makes sense, but I’m not really supposed to talk about it.

human
írta
2016. 05. 17. 03:19
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Swarci a The Predatorban?” bejegyzéshez

  1. “a faj utolsó túlélője” – ez kicsit erős lenne.

    Én jobban örülnék, ha legalább 2 predi lenne a filmben, ezt az 1 vs sok ember sztorit már 2x ellőtték. Esetleg még azt tudnám elképzelni, ha a predi szemszögéből vinnék végig a filmet, az emberek csak kiegészítő mellékszereplők lennének.

  2. Várnék már egy igazán jó Predator filmet, az első után sajna egyre gyengébbek jöttek. A Predators azért nem lett rossz, de én inkább kivinném a sztorit az űrbe, amolyan Pandorum hangulatba helyezve.

  3. Youtube-on aki még nem tette meg eddig AVP Redemption. Független rövidfilm rajongóktól, szerintem messze kenterbe veri az AVP-s borzalmakat.

  4. Kíváncsi leszek, hogy elkezdik e majd beépíteni a Prometheus világába, vagy hogy van e ilyen céljuk, hiszen egy univerzum. Én nem bánnám az biztos. Csak ne AVP szinten vagy minőséggel.

  5. Az a baj hogy szerintem nagyobb elvárásaink vannak / lesznek a filmmel kapcsolatban mint amit a készítők képesek lennének majd teljesíteni.

    Bár rendkívül örülnék én is izgalmas predator sci-finek :)

  6. Szerintem jó kezekben van az új film.

    Bízom benne és az új alienbe. A legjobban várt sci-fi filmek nálam.

    Get to the choppa! :-)

  7. Erdekes mindenki ruhellni az AVP-t, pedig az elso resszel ellentetben nekem a 2. resz tetszett szoval tuti bennem van a hiba. Rohadtul bejott a koncepcio, az meg foleg, hogy sok amerikai filmmel ellentetben nem kimeltek senkit, se gyereket, se terhes anyat, se foszereplot (siman feldobta a falra a Predator a kiscsajt) se kutyat macskat.

    Mindettol fuggetlenul en nagyon varom az uj Predatort, bizom Blackben, kedvelem a filmjeit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.