Daniel Craig felhagy Bond szerepével?

Elvileg csak pletyka, de ha hozzávesszük Craig eddigi nyilatkozatait és a Specre-beli alakítását, akkor lehet mögötte valami: azt hallani, hogy 68 millió fontot ajánlottak Craignek a következő két Bond filmért, de nem fogadta el.

Bár még egy film volt a szerződésében (ezek szerint olyan, aminek a díjazásáról tárgyalni kellett vele), de az egyik forrás szerint végül azért is engedik el a producerek, mert folyamatosan kritizálja a franchiset.

Ki lesz a következő Bond? Tom Hiddleston?

james-bond-8-planet-ocean

human
írta
2016. 05. 19. 14:09
megjelenés
52
hozzászolás


52 hozzászólás a “Daniel Craig felhagy Bond szerepével?” bejegyzéshez

  1. Én nagyon bírom Lokit de nem igazán tudom Bondnak elképzelni, akkor már ezerszer inkább legyen igaz az Idris Elbás pletyka

  2. Hála az égnek, mármint ha igaz a hír. Szerintem már teljesen belefáradt a szerepbe. Az utolsó Bond filmnek az érzete is olyan volt, hogy “Totál tele van már a t.köm Bonddal, de ajánlottak egy csomó pénzt hát akkor csináljuk meg” és ez ugyanúgy érvényes volt Craigre mint Mendesre. Szerintem a tökéletes választás Bond szerepére Henry Cavill vagy Aidan Turner lenne.

  3. Hiddleston-t én sem tudnám elképzelni Bondnak.. De egy Henry Cavill-t vagy Fassbandert annál inkább. :)

  4. amúgy érdekes, hogy mennyire lehet tele az ember (pénzügyileg, illetve a töke is), ha ekkora lóvéra nemet tud mondani. döbbenet mekkora összeg és nyilván a forgatás sem kicsit megerőltető, de azért mégis ez kb nettó 1 év megfeszített munka és utána ha akarja élete végéig Hawaii.

    a franchise-nak viszont jó lenne a (mentálisan) friss arc, az tény.

  5. abelh: már így is élete végéig Hawaii… :D

    Amúgy Hiddleston mellett Tom Hardy és Damien Lewis a legnagyobb befutók. Mármint ez nem az én preferenciám, hanem róluk beszélnek.

  6. nyugodtan lehet találgatózni hogy ki lenne jó bondnak, Tom Hiddelstone-t és se tudom elképzelni :D Henry Cavill-t már annál inkább.

    Csak az a baj, hogy tán szerződés védi a frenchise-t hogy csak angol illetve brit származású színész játszhatja bond karakterét.

    Sőt ha megnézitek, minden filmben a karakterek nagy többsége brit angol.

  7. “Amúgy Hiddleston mellett Tom Hardy és Damien Lewis a legnagyobb befutók. Mármint ez nem az én preferenciám, hanem róluk beszélnek.”

    Hoppá, és mindhárom angol :)

    Mindhárom színészt szeretem, de rohadtul nem tudom őket bond szerepben elképzelni.

    De talán Tom Hardy-t látnám legszivesebben, ha már választani kell :)

  8. Nagyon tele lehet, ha ekkor összegre is nemet mondott. De mondjuk ha van a bankszámlán 200 milliója kb., akkor gondolom ez már nem oszt, nem szoroz, ha nem vagy hatalom- és pénzéhes nagyarc. Daniel Craig nem az. :)

  9. sztem Tom H. lesz, hisz van már egy “kampányfilmje” is-Night manager

  10. Middlestone a Night Manager-ben szörnyű volt. Volt az a bárgyú, idióta, mosolya. Amikor nagyon sármost akart lenni, de inkább csak mű volt. Meg amikor mondtak neki valamit, és röhögött, de úgy mintha nem tudna mást reagálni.

  11. Fassbender vagy Tom Hardy lenne a legjobb. 68 MILLIÓ FONTRA NEMET MONDOTT o.o

  12. Nekem ez a Tom Hardy rohadtul unszimpatikus figura. Már a csapból is ő folyik. Én azt mondom játsszon ő mindenkit. Minden bosszúállót, legyen ő a terminator, Rozsomák, Batman, Pókember….

  13. Henry Cavill! Ő tudná hozni azt a flegma sarmőrt, ami régebben jellemezte a Bondokat. Daniel Craig csak a fapofát csinálta a Bond filmekben, ami pont nem jellemző a karakterre.

  14. Azért voltak már Hollywoodban alakítások, amiket csomó színész bánt meg, hiába a pénz. Jude Law anno nagyon megbánta, hogy teljesen szőrtelen volt az A.I.-ban, pedig egy Spielberg filmben szerepelhetett. Tom Hanksnek tönkre ment a veséje a Számkivetettben. Daniel Craignek pedig a térde ment a legutóbbi Bond filmben tönkre és azért lássuk be, szerintem ő is ott van, hogy annyit nem ér egy film sem, ha utána talán soha többet nem tudna még járni sem.

  15. Taron Egerton szerintem príma Bond lehetne, és legalább nem öregedne ki a szerepből 3 film után. Daniel Craiggel meg nem tudom, mi történhetett a Bond-évek alatt, de már a Spectre-ben is csak alvajárt.

  16. Tom Hiddleston jó választás lenne.

    @Venom: Taron Egerton viszont nem, mert ő egy Kingsman :D

  17. Kakaó: olvass el pár Bond-regényt. Craig volt eddig a legközelebbi hasonlóságban az eredeti Bond-dal. Fapofástul, szűkszavastul, mindenestül. Még a szőke haj/kék szem is stimmelt.

  18. Fassbender szerintem esélytelen, már túl sok minden ő az utóbbi időben a szerephez: Magneto, assassin, Harry Hole.

    Ő egy kiváló, érett Bond lenne, de ehhez mostanában túl keresett és lefoglalt.

    Hiddleston Bondként nekem elképzelhetetlen, ő egy szórakoztató alkat, a 007-es pedig kinőtte azt, hogy egy Roger Moore-típusú sármőr vegye át a karaktert ismét.

    Jó színész, de nincsen meg az ereje a figurához.

    Cavill adott, kicsit ugyanolyan skatulyaférfi, mint Pierce Brosnan volt annak idején, alakítható és valamilyen szinten komolyan is vehető jelölt, Guy Richie mellett próbálta is bizonyítani. Az egyik erős jelölt.

    Másrészt Ő Superman, bármennyire is silány moziban teszi ezt egysíkúan már lényegében egy amerikai ikon. Talán ettől el tudnak tekinteni végül, de én kételkedem.

  19. Végre!

    Bár ha Hiddleston lesz, akkor csöbörből vödörbe lesz, vagy inkább bádogemberből bohócba.

  20. Hardy kizárt, túl kemény Bondhoz, még Craig-mércével mérve is + nem tartom valószínűnek, hogy így lekötné magát, pláne Mad Max után.

    Valaki más lesz, valaki akire talán még nem gondoltunk.

    Szerintem egy Dan Stevens húzhat egy váratlant, vagy valaki hozzá hasonló brit csóka.

  21. A hatvannyolcmillió fontos ajánlat tutira kamu, ez lenne a legnagyobb fizu egy filmért egy színésznek, ráadásul nem is bevételi reszesedeskent, hanem előre fix osszegkent. Gyerekek ez már közel lenne a száz millió dollárhoz. Kizart, egyszerűen Craig soha nem volt ennyire meghatározó tényező. Harminc millió dollárnál nagyobb ajánlat szerintem kizart egy Daniel Craig esetén. De már ez is túlzás, főleg annak tükrében amit ezért nyújt.
    A Bond nem azért sikeres mert ő játszik benne, ha ezt a producerek nem tudják, akkor akár abba is hagyhatjak a filmek gyartasat.

    Amúgy, Henry Cavill az egyetlen értelmes jelölt.

    Tom Hardy aprócska, Tom Hiddleston nem hiteles és nem is elég jóképű, szóval ők mind felejtősek.

    Vagy ott van pl Colin Farrel, legalább ő jó színész és a kinézete is megvan hozzá.

  22. Zoli: két filmért, és a craig bond filmek felülmúlták a brosnanosokat bevételben, új szintre emelték bondot anyagilag. nem kizárt, hogy a bevált receptben gondolkodó filmesek nem akarnak változtatni.

    A Tom Hiddleston nem jóképű pedig valami vicc, ugye? szerintem kérdezz meg pár nőt.

  23. Szerintem, a trendeket figyelembe véve, itt volna az ideje annak, hogy női karakter (és lehetőleg afroamerikai) legyen (Jane) Bond.

    (És egyidejűleg kérek egy Csárli angyalait férfi karakterekkel.)

    Komolyra(?) fordítva, a macsó Bondok sosem jöttek be (nem is értem, hogy egy Daniel Craig-ből hogy lehetett Bond), a Roger Moore-féle karakter tetszett eddig a legjobban, ezt Tom Hiddleston tovább tudná vinni.

  24. Az igaz, hogy komoly feltételei vannak annak, hogy valaki Bond legyen! Nem csupán az kell, hogy angol legyen, de az angolon belül se legyen “vidéki” akcentusa (annak idején volt egy pletyka, hogy Statham lehetne a Bond figura, de túl vidéki az akcentusa és inkább egy Bond ellenfél, mint maga Bond – ez igaz lehet Hardyra is).
    Ezenkívül számos más elvárás is van a színésszel szemben, pl.: magasság – meg van szabva, hogy hány centinek kell lenni Bondhoz (ezért nem lehet pl. Daniel Radcliffe, mert alacsony).
    Cavill tuti nem lesz, Ő már Superman, nem bír el két nagy ikont is (főleg, hogy fentebb említették, hogy Supi eléggé amerikás). Fassbender német, tehát kilőve :)!
    Tom Hiddleston esélyes lehet, Ő, ha jól emlékszem netes pletykákra akkor gyúr is a szerepre.
    Azonban én bőrszín kikötésről nem tudok és szerintem zakatol annyira a liberális vonat, hogy megmernek lépni egy fekete színészt (Oscar probléma): Elba! Szvsz: nem is biztos, hogy rossz döntés lenne.

  25. Fassbender csak félig nemet. Félig ír. Es utóbbi helyen nevelkedett. Akárcsak Brosnan.

    Craigbol meg úgy lehetett Bond, h ő áll a legközelebb az írott karakterhez, fentebb írtam.

  26. Visszaterhetne a Connery-alkat. David Beckham nem akar szineszkedni? Lehet hogy sz.r Bond lenne de a bevetelrekord garantalt :)

    Elbat en is megneznem de iszonyatos visszhangja lenne egy fekete Bondnak, ha magassagra, nemzetisegre es akcentusra is van megkotes kizart hogy epp a borszin ne jelentene gondot. Sajnos.
    Biztos hogy rengetegen bojkottalnak a filmet legalabb a moziban. Szerintem.

  27. Ha Tom Hardyt felkernek es vallalna a MM mellett nem okozna szamara kulonosebb nehezseget Bond-alkatra fogyni.

  28. Maradjon Daniel Craig. A faszi annyira kurva jó volt mind a négy filmben, hogy számomra teljesen összeforrt a Bond-névvel, ami egy ennyire sok embert által eljátszott szerepnél szerintem beszédes.

    De ha nem ő, akkor legyen Damian Lewis. Tudná ugyanazt a betonkemény vonalat vinni tovább, amit Craig elkezdett. Csak vele ellentétben kicsit pofátlan is lenne, kicsit bunkó. Sztem ütne ez a felállás. De ne Tom Hiddleston legyen, köze sincs ehhez a karakterhez. Hardy is teljesen más figura, Cavill meg nem érne rá Superman mellett.

  29. aki – totál szubjektíven – érdekes lehetne:

    Luke Evans, Dan Stevens, Jamie Dornan, Cavill.

    Hardy, Fassbender nem hiszem, hogy vállalná, pedig jók lehetnének.

  30. Kíváncsiságból utánanéztem ennek a magasság kérdésnek. A régi Bondok közül Moore 187, Connery, Lazenby, Dalton és Brosnan egyaránt 188 centi magas, tehát elég szigorúan tartották magukat a készítők egy szinthez.
    Craig csak 178 és az a -10 centi már eléggé látszik a vásznon is.
    A fentebb szóba került színészek közül Elba 190, Hiddleston 188, Cavill 185, Damian Lewis 185, Fassbender 183, Hardy 175.

  31. Jöttem belepofázni :D

    Én is Cavillre szavazok, szerintem ő tökéletes lenne a szerepre és tökéletesen el is játszaná ezt a karaktert. Picit elegánsabb, mint Craig, de mellette megvan a fapofa is. Még talán meg is nézném a Bondját, az utóbbi Craigre én már nem is voltam kíváncsi, úgyhogy nem is láttam.

    Tom Hiddleston szerintem nem lenne jó. Láttam a night managerben és szerintem is szörnyű volt: bárgyú vigyor, erőltetett nevetés, másra sem emlékszem belőle. (A női karakterek vitték a sorozatot.)

    Idris Elba még befutó lehetne, szorosan Cavill után. Kisujjból tudná hozni az elegáns killert, de ahogy human is írja, ő már valószínűleg kiesett.

  32. Csak adja isten, hogy Craig végleg elmegy a Bond-ból.

    Henry Cavill szerintem a legjobb erre a szerepre.

  33. Ha valakinek kétségei vannak Henry Cavill felől, az nézze meg a
    Man from U.N.C.L.E.-t.
    Nekem az a furcsa, hogy még pletyka szinten sem merült fel a neve, vagy igen?

  34. Ha Daniel Craig kiszáll, van esély, hogy ismét nézzem Bondot. Mert nekem ez a fejszével faragott feje egy kész rémület volt.

    Hiddlestone a Night Managerben nagyjából meggyőzött, hogy jó lenne a szerepre.
    Elba és D. Lewis szerintem azon a határon vannak, hogy 2 film után már túl “öregek” volnának, és röhejes lenne – láttuk ezt Brosnannál is. Bár sajnálom, hogy Lewis nem kapta meg korábban ezt az esélyt.

    Cavill – egy ilyen fröccsöntött Kenbaba helyett végülis bármelyik kirakatból betolhatnak akkor egy próbababát, még a színészi tehetség is ugyanannyi.

  35. Egy film erejéig megnéznék egy idősebb, kb. 60 körüli, nyugdíjból visszatérő Bondot. Kicsit kevesebb akcióval, de szerintem kivitelezhető lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.