A The Force Awakens is egy remix

Az Everything is a Remix videók készítője sok filmmel foglalkozott már, itt a Kill Billes például, és elemezte, hogy honnan merítettek. Ezúttal a The Force Awakenst vette elő, de csak arra mutogatott, hogy “ez innen ez onnan”, hanem elemezte JJ Abrams reboot stílusát, összehasonlította Lucas-szal, és a többi. Szerintem érdekes videó akár tetszett, akár nem az új Star Wars.

human
írta
2016. 05. 20. 13:41
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “A The Force Awakens is egy remix” bejegyzéshez

  1. Hmm. Hát érdekes. A probléma csak annyi, hogy semmivel nem támasztja alá. Mármint, értem, hogy mit akar mondani, de nem igazán támasztja alá más elméletekkel, stb., csak magyaráz. És így, hogy nem igazán tudom, hogy ki ő, meg csak úgy a semmibe beszél, nem áll meg teljesen az elmélete. Pedig jó is lehetne, ha rendesen csinálná, de így nekem ez csak konyhafilozófia.

  2. Ez kvàzi egy müelemzés (oké kurva röviden, meg viszonylag leegyszerüsitve ezt alàriom). Elmondja a tényeket, meg hogy ö hogyan értelmezi. Ez nem egy egzakt tudomàny, ez egyfajta értelmezés, emellett meg van még 100 màsik valid. Az kb irrelevàns hogy ö ki, nem attol értelmes amit mond. Nincs uj a nap alatt, ezt màr tudjuk régota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.