Stephen King spoilerezik a Dark Tower filmről?

A The Dark Towerről lesz szó, aki olvasta a könyveket, vagy soha nem akarja olvasni őket, csak az kattintson tovább. Elvileg olyasmi hámozható ki King twitteréről, ami felforgatja ezt az egész “harmadik könyvvel kezdünk” dolgot, amit eddig emlegettek a filmek kapcsán.

Szóval itt van ez a tweet.

Arra utal, hogy Roland megtöri a körforgást, és tulajdonképpen teljesen új, a már ismert történettől apróságokban vagy nagy dolgokban eltérőt kapunk?

5 hozzászólás a “Stephen King spoilerezik a Dark Tower filmről?” bejegyzéshez

 1. Szerintem semmi spoiler, csak a Browning vers, amivel mindegyik könyv kezdődik:

  “S ott álltak most körül, egész tömeg,
  Lesték, mint végzem, eleven füzért
  Fontak körém és lángolót, s ezért
  Jól láttam mindent! – Ám nem törve meg
  Számhoz emeltem, s fújtam kürtömet:”
  „Roland Vitéz a Setét Toronyhoz ért…”

 2. Igen, ez a tweet nem mond semmit, csak általános Dark Tower rizsa. Olyan, mintha egy Star Wars film kapcsán azt írná valaki, hogy a főszereplővel lesz az Erő.

 3. Nem feltétlen, mert ugyebár a könyvekben végig ez volt a lényeg, hogy Arthur Eld kürtje ott maradt Jericho Hillen, aztán SPOILER!!! mikor a Setét toronyhoz érve újraindult a sztori, akkor már ott volt Rolandnál.
  Persze az is lehet, hogy tényleg csak a versre utal, de mekkora lenne már. És úgy a változások is meg lennének magyarázva.

 4. Ez valóban nem spoiler,semmi nem derül ki belőle. A várakozó Bíbor Király, a zárt Setét Torony végigkíséri a hét regényt, Eld kürtje se jelent semmit. Ebből nem következik, hogy kilépnének a regény storyline-jából.

 5. Szerintem eléggé spoileres, ha valaki jobban bele gondol, hiszen tudjuk, hogy a könyvek kiderült, minden egy nagy körforgás része, és újra- meg újra végig járja azt az utat, a végén pedig ugye a kürttel az oldalán indult újra neki, a kép pedig az monjda “Last Time Around”. Szerintem folytatják vele a könyveket. vagyis ugyanazt a sztorit másképp mondják el, logikus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.