Még egy Ghostbusters előzetes

Nemzetközi, angoloknak szánt darab, szóval nem csak a régi Ghostbusters zene remixét, hanem az eredeti dallamokat is megkapjuk. És visszafogták a sztereotíp poénokat. Szóval ismét csak a látványra koncentráltak, még több akciójelenetet elsütve. Na meg még több Hemsworth poént…

10 hozzászólás a “Még egy Ghostbusters előzetes” bejegyzéshez

  1. A stúdió ami elhozta nektek a spider mant. Nem tudom hogy ennél jobban le lehet e süllyedni.

    Ami végtelenül pozitív hogy rájöttek a reakciókból a film mennyire kalap fos, és tényleg akciósabb trailert akartak csinálni.

    Bár itt is néha fogom a fejemet. Nem nagyon értem miért vicces az hogy nem akarunk tömeghisztériát, utána meg elkezd ordítani.

    De legalább nem az hogy lehányja a nőt a szellem HAHAHAHAHAHA, vagy nem kapja el a néger nőt a tömeg és nem tudom hogy vélletlenül vagy csak azért mert néger vagyok HAHAHAHAHA.

  2. Hát itt nem csak az a baj h nem vicces. A látvány szerintem elég gáz, maga az ötlet is elég gáz, hoyg csinálnak egy új Ghostbusters filmet csak azért, mert pénz van benne, és feltöltik npi szereplőkkel, mert Kevin Feigl-nek ez a mániája. Szóval itt a néger nő, aki tipikus néger, kicsit dagadt női stílust hoz, itt van McCarthy aki engem mindenhol idegesít, és a szőke hajú csaj, aki meg full bambán néz mindig. Meh.

  3. Az első jelenet/vicc és a selfiezés jó volt, azon nevettem.
    Utálom, hogy az egész film gimmickje, hogy nemet váltottak. Ennyi.
    ?????

  4. Lehet nem lenne rossz film a maga módján, ha nem lett volna a két előd…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.