Pókember és Thor 3 casting

Csak pár név, nincs most erőm egyesével megírni, de elég jó színészek, szóval meg kell említeni. Meg végül is mindkettő Marvel-film,

Bár egy ideig úgy volt, hogy Michael Keaton mégsem szerepel majd a Spiderman: Homecomingban, de úgy tűnik, hogy a Marvel végül megegyezett vele. Többen arra tippelnek, hogy ő lesz The Vulture. Elvileg legendás gonosz. Amúgy rajta kívül természetesen Marisa Tomei és Robert Downey Jr. is visszatér.

thor ragnarok concept art

Mellé a Thor 3 erősítése kell csak: Cate Blanchett lesz a gonoszok oldalán Hela, Jeff Goldblum lesz Grandmaster és Tessa Thompson Valkyre. Karl Urban majdnem kimaradt, aki Skurge-t alakítja majd.

17 hozzászólás a “Pókember és Thor 3 casting” bejegyzéshez

 1. Szóval egy szőke északi istennőt egy fekete csaj alakít. Hihetetlen. A többi casting nagyon jó, főleg Jeff Goldblum.

 2. Nekem nem is az lenne a bajom, hogy fekete csaj, de a Creedben szabályosan irritált… Mondjuk nekem a Adonis Creed se volt különösebben szimpatikus. Viszont a Thor 1-2 “csodái” után elég kis elvárásokkal megyek neki a következő filmnek… :/

 3. Azt amúgy vágjátok, hogy ezek igazából nem északi istenek, hanem földönkívüliek, ugye? Szóval nem muszáj fehérnek lenniük.
  Amúgy az első két film elég gyenge volt. Tom Hiddleston volt szinte csak jó bennük. Szóval ha ez a film nem lesz egy nagy szám, biztos nem Tessa Thompson hibája lesz. Szerintem jó volt a Creedben.
  A többi casting hír is jó. Hátha lesz belőle egy jó film. Végre.

 4. lassan minden nevesebb szinész leszerződik, 1-1 képregény produkcióba :D amit nem bánok, csak érdekes :)

 5. Ok, Cate Blanchett, jó.
  A Thor 3-ban Hulk is benne lesz – ez a terv áll még? És akkor mégsem humoros road movie, aminek én örülök, ha már Ragnarök a cím.

 6. @Abu? Csodálkozol? Ömlik a pénz az ilyen filmek terén. Vagy vegyül Mark Hamill-t a legutóbbi SW-ból. egy kemény 30 másodperces jelenetért kapott 4-6 millió dollár közti összeget. :D

 7. 11. Wierzbowski: Na itt kezdődnek a bajok. Én elvből nem adtam vna neki ennyit.
  Inkább még ő örüljön hogy beleírták a filmbe …

  Pont a nagy lóvéval lehet elbaszni a filmeket :(

 8. Amúgy ha jól tudom Heimdal sem fekete alapból, még is az egyik legjobb szereplő a Thor filmekben, szóval nem kell előre leírni a fekete csajt. A Hulk-os dolognak kifejezetten örülök, már ha igaz a dolog, szívesen megnézném ahogy szétveri fél Asgardot.

 9. Artox:

  Igaz bizony, már régóta hivatalos. De nem veri szét Asgard-ot, Thor segítségére lesz, nem pedig ellene.

 10. Az hogy Thor segítségére lesz még nem jelenti azt, hogy nem veri szét fél Asgardot :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.