Itt a Beauty and the Beast teasere

A Disney nem tököl sokat, már elkezdték a jövőre érkező élőszereplős meséjük reklámozását. A szépség és a szörnyeteg 2017-ben kerül majd a mozikba, és a női főszereplője Emma Watson. A sztorit mindenki ismeri. A videó a tovább mögött.

16 hozzászólás a “Itt a Beauty and the Beast teasere” bejegyzéshez

 1. Erősen megcsapott a nosztalgia szele. Ha ez is legalább olyan jó lesz mint a Hamucipőke akkor pacsi nekik mert kb az volt az egyetlen élő szereplős mese adaptáció amit nem alakítottak át teljesen mássá. :D Ez meg gyerekkorom legnagyobb kedvence szóval nagyok az elvárásaim. Emma Watson mindenképp plusz pont. És a gárda többi része is ígéretes.

 2. Szép trailer, de annyiszor dolgozták ezt már fel, hogy igen komoly eredetiségért kiált! :) Ami volt pár éve a nyílvesszős változat, az nagyon bejött.

 3. DarkEagel

  Nézd meg a Dzsungel könyvét!! Messze az a legjobb Disney adaptáció!

 4. Már láttam moziban és valóban nagyon jó volt bár nem körözi le a Hamucipőkét ami 2015-ben de az a másik ami nagyon bejött. Persze a kettő nagyon más stílus szóval kár hasonlítani őket. :D

  Viszont én jobb szeretném ha nem változtatnának semmit legalábbis nem sokat mert az csak a rovására menne. copy paste-val már megelégednék hiszen ez a teaser is baromi hangulatos lett. Csak a zene miatt. :D

  @msO: Milyen másik film? Én nem tudok másik élő szereplős filmről. Mutatsz valami infót róla? Mert én csak névleges másolatokat láttam. :D

 5. nekem az eddigi szépség és a szörny élőszereplős filmek nem nagyon jöttek be.
  de a dzsungel könyve után, nagyon bizakodó vagyok :)
  Emma Watson meg kifejezetten nagy meglepetés, és eddig csak egy felkapott kis varázslócsajnak gondoltam, de a Colonia c. filmben nyújtott alakítása után nagyot nőtt a szememben.

 6. DarkEagle:
  @msO helyett:
  – A szép és a szörnyeteg 1946
  – Beauty and the Beast 1962
  – Pana a netvor 1978 (cseh verzió, ez tűnik a legizgibbnek)
  – Szépség és a szörnyeteg 1987
  – Beauty and the Beast 2005 (a nyílvesszős)
  – Beauty and the Beast 2009
  – Csúf szerelem 2011 (ne tévesszen meg a címe)
  – A szépség és a szörnyeteg 2014
  + Spike 2008 – ez csak átvesz elemeket
  Ezért nehéz újat mutatni szépségésaszörnyetegben, ráadásul ezek csak az élőszereplősek, még 4 animációsat is találtam.
  Remélem visszajössz elolvasni, mert legalább 7 percet fektettem ebbe a kommentbe, de lehet tízet is.

 7. Nem voltam oda ezekért a feldolgozásokért, de ahogy meghallottam a zenét úgy tarkón b@aszott a nosztalgia, hogy azonnal venném a mozijegyet.

 8. @k.karas: Kösz a felvilágosító órát! :D Ebből a két legrégebbit láttam csak szóval ja. A 2000 utániakról még csak hallani se hallottam szóval kösz megnézem milyenek.

  A másik dologhoz csak annyit, hogy bár nem lehet újat mutatni de inkább legyen egy mai technikával körített a már ismert sztori mint egy újabb Hofehér és a Vadász feelinges baromság. :D Nem tudom ki hogy van vele de inkább nézek ismétlést, más szereplőkkel mint azt akár 5 percig. :D

 9. Oké tévedtem a 2014-es francia változatot már láttam de a többit nem.

 10. Bocs a tripla poszt miatt de közben felfedeztem hogy igazából a Disney még sosem csinált élő szereplős BaB filmet amik vannak ilyen noname készítők igazából. Szóval jövőre kapjuk az igazit úgymond. :D

 11. Ha nem baltázzák el nagyon akkor sztem ez gigasiker lesz. A 91-es rajzfilm alapvetés a 90 előtt született generációknak, a fiatalabbak meg Emma Watson miatt fognak özönleni rá.

 12. Emma Watson pont jó Belle lesz, ez telitalálat.
  Igazából ha jobban belegondolok, ez a mese talán az egyik legjobb alapanyag arra, hogy a Disney rajzfilmből élőszereplőssé álmodják (na jó, Emma Watson + CGI, tehát egy élő szereplő :D ).
  A zene meg a trailer alatt… instant libabőr. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.