Szarban az Independence Day: Resurgence?

Sajnos még mindig mondanom kell: ez nem a film minőségére vonatkozó kérdés. Úgy tűnik, hogy a stúdió közvéleménykutatott, és feltűnt nekik az átlag nép viszonylagos közömbössége a Függetlenség napja 2 felé. Így került elő a csodafegyver, a majdnem 5 perces trailer. Ellőnek mindent előre, lesz ami lesz.

independence-day-resurgence-empire-magazine-coverempire-cover

Csak az nézze meg, aki nem zavar, hogy a film 80%-át látta már most, csak kicsit hosszabb jelenetekben is megnézheti majd a moziban. Videó a tovább mögött.

Ha valami kimaradt, akkor a tv-spotból még pótolható.

26 hozzászólás a “Szarban az Independence Day: Resurgence?” bejegyzéshez

 1. Ezt a hozzáállást sose értettem, mert ha nem akarok valamit megnézni 1-2 normál trailer és vírusvideó után, akkor minek nézném meg, ha megmutatják kvázi az egész filmet?

 2. Nálam ez működik. Vagyis, eddig nem érdekelt, de mostmár látni akarom moziban. :D

 3. Eddig csak sejtettem, de most már eléggé biztos vagyok benne, hogy ez ugyanaz lesz mint az első rész, csak szebb és nagyobb.

 4. Valahogy nem tud érdekelni, hogy egyesek miket írogatnak erről a filmről. Ez moziban nézős lesz, mert így jó ahogy van. Csupán annyit sajnálok, hogy ilyen sokáig elhúzták ezt a folytatást. Nekem tetszik, jöhet!

 5. Nekem bejön :) Látványos, agyatlan, kb mint az előző. Azon is jól szórakoztam. Ha 10x nem láttam akkor egyszer sem :) Sokkal sz*rabb anyagok is jelennek meg mostanság mint ez.

 6. Ezt a marketing elvet én sem értettem, de kijött, hogy a pór-nép (nem a glorsious filmbuzi-master race, hanem akik úgy szeretnek elmenni moziba, hogy ott helyben plakátra ránéznek “hű azon Ben Stiller van, azt nézzük!”) szereti előre tudni, hogy mire számíthat és akár 20 perces trailer után is elmenne a filmre. És ezek nagyon sok pénzt hoznak! Koca-mozizók.
  Szóval lehet egy fan szívesen elmegy, mert szerette az első részt, de egy koca-nézőt be kell csalogatni (megjegyzem, már nagyon régen volt, szerintem 24 év alattiak nem is tudják minek a folytatása, az 50 év felettiek meg már nem igazán járnak moziba….)

  Ja és hiába, Jeff Goldblum senkit sem fog becsalni ezeknél az embereknél, max kicsi-Thor.

 7. Mindig elgondolkodom azon, hogy ilyen legyakjuk a városokat filmeket nem-e az építőipar szponzorálja… D
  Amúgy tényleg szépen megcsinálták.

 8. Ezt 1998-ban kellett volna megcsinálni. Akkor letarolt volna minden bevételi rekordot és a Titanickal menetelt volna a milliárdig! Akkor, de nem most, mikor egy vígjátékban olyan látványos jelenetek vannak majdnem, mint a 2000 előtti látványfilmekben, olyan költségvetéssel….

 9. A maga teljesen abszurd, elszállt stílusával az egyetlen értelmes blockbuster idén, amit hajlandó vagyok moziban megnézni. Az 5 perces trailert kihagyom, de a film érdekel.

 10. Ritka az ilyen gigatrailer :D a TAS 2-nek volt ilyen nagy tralerei. láttuk is,hogy teljesitett Pók a pènztáraknál.. De amúgy meg várom! nem néztem meg a trailert 5 perc kurva sok bazdki

 11. Szánalmas… most mar annyira sem érdekel mint előtte, talán majd videotékábol egyszer…

 12. Szerintem meg tök mindegy milyen hosszú trailert adnak ki. Aki elakart rá menni, az ezután is elfog, aki hülyeségnek tartja, annak meg mindegy. De lehet, hogy néhány embernek pont ez az 5 perces trailer hozza meg a kedvét. A Cloverfield Lane 10-et titkolták hónapokig, aztán meg elspoilereztek mindent egy poszterrel. Az mennyivel volt jobb?

 13. Az örök idén úgyis a Civil War trailer, ahol a trailer 80%-a a film utolsó 20 percéből lett kiszedve.

 14. vajon ez is ilyen propaganda film lesz mint az első?:):) mindig amerika menti meg az emberiséget:):)

 15. imiszito: Nem. Egy amerikai filmben, -aminek ráadásul a Függetlenség napja a cime- majd az oroszok fogják megmenteni a világot.

 16. Én ezt a trailert már nem nézem meg. Mert moziban akarok meglepődni.
  De nálam is olyan szaga van a filmnek, hogy baszki semmi új ötletünk, csináljunk már valamelyik nagy filmünknek egy második részt… :(
  Nem will smith miatt, de egy bad boys 3at jobban várok azért :)

 17. Bob. Létezik még olyan hogy videótéka??? Úgy kipusztultak már mint a dinoszauruszok…. Torrent!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.