Csaták a Warcraftban

A legújabb videóban nagy tömeges csatát is mutogatnak, meg arról beszélnek, hogy ilyen fasza világot alkotta. A csatát mondtam már?

17 hozzászólás a “Csaták a Warcraftban” bejegyzéshez

 1. Tetszik, hogy a cgi orgia mellett elég sok mindent megépítettek, viszont ez a sok így készült marketing bullshit szerintem felesleges. Inkább a final trailer kellene most már (2 trailer után az is már csak azért, mert az első trailer semmilyen, a második meg konkrétan rossz volt szvsz).

 2. Atla:

  Nem, a WarCraft című filmben nem lesz csata :)

  Ugyanakkor érdekes, hogy ha hűek akarnak lenni a sztorihoz, akkor a Game of Thrones féle intrikáknak legalább annyira fontosnak kellene lenniük, úgyhogy remélhetőleg nem az elejétől végéig agyatlan gyakás felé fogják elvinni a sztorit.

  A videók, és interjúk alapján, amiket eddig láttam ezt nem tartom valószínűnek, de pár nap múlva kiderül.

 3. oké… Ez a film Cameront idéző sikernek néz ki:
  Kínában a foglalások száma már szinte tuti $500 millió hoz majd, Koreában, Oroszo.-ban és Oroszo-ban is rekordokat döntöget.

  Eddig csak jo kritikákat kapott, a cgi “ground breaking”.
  Kritikusok, nézők egyaránt szeretik.

  Itt az őj avatar? Pénteken meglássuk ;)

 4. mortalus9999: metacriticen jelenleg 29%-on áll.

  Mondjuk, ez 4 review után még nem jelent semmit, főleg nem, hogy végigolvasva őket ebből 3 látszólag azt sem tudta, miről beszél, és csak úgy sütött belőlük az előítélet.

  Ha össze kéne foglalnom őket: “hurr-durr, WoW film, bla-bla játékadaptáció.”

  Az biztos, hogy eszméletlen pénzeket fog leszakítani az általad említett régiókban, de ha az amcsiknál manapság ez a szánalmas teljesítmény (pontszámtól függetlenül) számít filmkritikának, akkor hazaiban bukni fog. Persze, ha csak nem lesz sárba döngölve kritikusok és nézők által egyaránt, akkor én már érzem a folytatás szagát, mert worldwide ez szép összegre fog kijönni, de én elsősorban egy jó filmet akarok.

  Imdb-n 9.0-án áll, de ott meg a fanboyok dobálják tele 10-esekkel, sokszor látatlanban, szóval a két pontszám között ember legyen a talpán, aki ebből kiszűri, hogy sikerült a film.

  Majd ha befolyik még egy kupac kritika talán valamivel teljesebb képet kapunk, aztán végül majd a puding próbája úgyis az evés lesz.

 5. Sajnos az első kritikák szerínt bűn rossz film lett. Csata ide vagy oda :(

 6. jó ég ez de szar lesz, totál mesefilm, szégyen a warcraft rajongóknak, ha a warcraft 3 átvezető videóit összevágnák, az is érdekesebb film lenne.. mik ezek a z ork gyerekek, meg ork topmodell csajok? meg ez az ócska elmaradott shrek szintű számítógépes grafikai ocsmányság??? aki ezt megnézi moziban az tényleg egy unatkozó életképtelen

 7. Tetszik a szöveg benne: “You are the vanguard that has never been done before”… öhm, Gyűrűk Uraí, bitch please?

 8. BeryG:

  A vizuális effektekről beszélt a csóka. Ettől még ugyanúgy marketing bullshit, de nem azt mondta, hogy ők csináltak először nagy költségvetésű fantasy filmet.

  Egy valami közösnek látszik eddig azokban a korai negatív kritikákban: semmiről nem beszélnek, csak túlzó kijelentésekkel fikázzák a filmet.

  Közben jönnek ki a német és francia kritikák, meg az első filmnézői vélemények, ezek sokkal pozitívabbak.

  Én azért még nem temetném a filmet, még ha csak oké is lesz, úgy tűnik jól fog hozni a konyhára, és akkor majd fel lehet kötni a gatyát a folytatásokra a készítőknek, a legjobb része a történetnek úgyis az.

  Emellett még mindig megvan az a gyanúm, hogy nekem ez nagyon tetszeni fog, és amiken pár kritikus annyira kiakadt, számomra nem lesz dealbreaker. Sajnos úgy nehéz ezt biztosra mondonom, hogy a kritikák írói konkrét érvek nélkül fikázódnak.

  Bár van egy olyan érzésem, hogy Humannak sem fog tetszeni, az ő kritikájától mégis többet várok érdemben, amikor a véleményünk nem egyezik, akkor is hasznosnak szoktam őket találni.

 9. “Apollo says:
  2016. May 25 at 07:51

  Sajnos az első kritikák szerínt bűn rossz film lett. Csata ide vagy oda :(”

  Így, hogy nem ismerem a sztorit, tehát csak a trailerek alapján tudom megítélni, egyáltalán nem lepődök meg ezen. Nekem egy nagyon szép köntösbe bújtatott B filmnek tűnik.

 10. Nem azert, de ezt a grafikat mar az Avatar is szallitotta 7 eve – ez eleg szomoru egy olyan filmnel, aminek 80% CGI …

 11. @DeadMan: szerintem a vizuális effektek szempontjából sem annyira helytálló amit mond.

  Amúgy nagyon akarnám, hogy ez a film siker legyen – és nem a hype-train miatt, hanem a tényleges minőség miatt – mert nagyon megnézném az Arthas-Frozen Throne sztorivonalat nagy vásznon. Remélem összehozzák a sok marketing bullshit dacára…

 12. Szarok a kritikákra. Moziba nézős! Anno a BvS-t is lehúzták pedig egy teljesen vállalható alkotás. Akik sírtak túloztak.

 13. Most jovok a mozibol, szerintem baromi jo volt, siman 8/10.nem valtja meg a vilagot, de kaptam olyan jot amire szamitottam, de talan jobbat is.

 14. Én is megnéztem tegnap. Bőven majd ha lesz kibeszélő, de nem ez a film fogja elindítani a jó játékadaptációk sorát. Nem egy Uwe Boll szint, de bőven lehetett volna jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.