Jöhet egy igazi Garfield-film?

Igen, ezt is megértük, hollywood meglátta az Angry Birds számait, és máris berendeltek egy halottnak tűnő címet. A Garfield már befürdött a mozikban, de akkor élőember-animációs hibriddel, szóval most teljesen animált lesz. Mondanom sem kell, hogy franchise terveik vannak, szóval ha bejön nekik akkor éveken át önthetik majd.

tumblr_m6ybq2yTWQ1qi7ieuo1_500
tumblr_li9afdO8V31qi7ieuo1_500

human
írta
2016. 05. 24. 03:38
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Jöhet egy igazi Garfield-film?” bejegyzéshez

  1. akkor remélem nem jön be nekik :D
    nekem a garfield inkább volt idegesítő mint szórakoztató :D

  2. Remélem nem elégednek meg a franchise gondolatával, hanem univerzumban gondolkodnak, mert az mindenképpen kell!!!

  3. Hello.
    Garfield asszem már elég régóta van itt. A világon mindenhol ismerik és szeretik. Megérdemel egy jó animációs filmet.

  4. Garfield pár hét múlva lesz 38 éves. És a mai napig vicces (nekem).
    Viszont mozifilm, filmesítést nem tudok elképzelni, ahhoz túl kevés, vagy épp túl tömény lenne. 10-20 perces animációk (ami már volt sok) működhet.

  5. Inkább ilyen kézzel rajzolt, hagyományos 2D-s lenne jó, de ha térbe helyezik akkor is így kell kinéznie a karaktereknek egy az egyben, különben bukás. Szerintem ezért volt bukás az eddigi is.

  6. Én drukkolok egy jó Garfield megfilmesítésnek. Imádtam a képregényeket, de attól tartok, hogy megint ilyen gügyögős szar gyerekfilm lesz belőle, mint az első két próbálkozás volt. Annál is azt kúrták el, hogy nem esett le nekik, Garfield azért alapjában véve felnőtteknek szól, egy rakás olyan poénnal, amit kisebb gyerekek talán nem is értenek meg egészen. És akkor már az olyasmiről nem is beszéltem, hogy “a lúzer Jont nagyobbnál nagyobb égetésekkel szereli le az állatorvosnő” rendszeresen visszatérő alap poént átvariálták, “a lúzer Jonba kétségbeesetten bele van esve az állatorvosnő”-re. De úgy összességében is, Garfield csak lusta volt és kész. Semmi szarkazmus, filozofálgatás, vagy hasonlók.
    Szerintem lehetne belőle jó filmet csinálni, de amolyan Shop-stop jelleggel. Sok csak minimálisan összefűggő apró sztori egybefűzve, minden komolyabb, epizódon átívelő konfliktus nélkül.

  7. Nálam a mélypont a Zűr Kommandó és a Valós világ volt, meg a francia Garfield-show. Teljesen alapjaiból forgatták ki a karaktereket és ezek már 3d animációsak voltak. Azokhoz képest a két élőszereplős film egész fogyasztható. Ennél már csak jobbat lehet összehozni mindenképp.

  8. A képregény gyerekkori kedvencem volt, bár a poénok nagy része igazából nem gyerekeknek szól. A film borzasztó csalódás volt, a második rész állítólag még rosszabb, azt hál’istennek nem láttam. Az volt a baj, hogy a kisgyerekekeket célozták meg vele (cuki dagi lusta macska, jaaaj, nézd, de jó fej) így pont azok az ütős beszólások, poénok hiányoztak belőle, amik a képregényt élvezetővé tették. Marhára nem találták el, pedig egynek elmehetett volna.
    Viszont az az alapvetően szituációs humor, ami a Garfield-ra jellemző, szerintem story módban nem nagyon működik hosszú távon. Egy-két film esetleg oké, de már a rajzfilmsorozatok se nagyon működtek.

  9. szerintem már a Garfield és barátai se nagyon működött, pedig ott aztán egy az egyben átvették a rajzolást a képregényből, a garfield show meg a film meg minősíthetetlenek. remélem kreatívabbak, mint én, mert én ezt a képregény én nem tudom elképzelni egy jó filmben sem, még akkor se ha egy flipbookot pörgetnek az arcunkba a képregényből 90 percen át és aládumálnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.