A szépség és a szörnyeteg már most rekordot döntött?

Úgy tűnik a Disney tudja mitől lesznek tele a pénzes dömperek: A szépség és a szörnyeteg teaserét 24 óra alatt többen nézték meg, mint anno a Force Awakens második teaserét ugyanennyi idő alatt. Legalábbis a Guardian szerint, és nagyon jól hangzik a duma, páran biztos lehozták rájuk alapozva, de eskü nem látom honnan veszik a 91,8 milliós számot. A legnézettebb Beauty trailer a youtubeon, amit sok hírsitera láttam betéve, itt is az van, a 10 millát karcolja.

Persze twitteren is kinn volt, elég sok a retweet, meg facebookon is, bár ott csak 3,6 millió megtekintés… ami nem hiszem, hogy 83 milliós plusz nézettséget jelentene.

19 hozzászólás a “A szépség és a szörnyeteg már most rekordot döntött?” bejegyzéshez

  1. szerintem csak propaganda. jól hangzik hogy még a FA-t is lepipálja, és úgyis a hírt hallók kb 3-4%-a néz utána szerintem, hogy van-e alapja. főleg ha még forrást se tüntetnek fel csak mondanak egy számot? fura és gyanús

  2. Én azt mondom a Guardian nem egy Blikk… Azért a Youtube-os 10 milliós nèzettsèg 1 nap alatt kurva erős! A többit nem tudom

  3. és az mit jelent, hogy sokan nézték meg a teasert? ez valami fontos dolog?

  4. “és az mit jelent, hogy sokan nézték meg a teasert? ez valami fontos dolog?”

    Bizony. Ez egy jelzés azt illetően, hogy baromi sok mindenkit érdekelhet a film, ami egy nagyon erős első hétvégében csapódhat le. És ha onnantól ki tudják hozni nagy profittal, úgy, hogy a film mondjuk bűnrossz, az azt jelenti, hogy valaki(k) nagyon érti(k) a dolgát/dolgukat a marketingeseknél.

  5. Azért ezek a számok nem olyan meglepőek. A világ legismertebb és talán legkedveltebb történetéről van szó. Szerintem nincs olyan ember a világon aki legalább egyszer ne látta volna a mesét. És azok közül is szerintem igen kevés van akinek nem tetszett. Ráadásul nagyon úgy fest hogy szimpla copy paste lesz a film szóval máris jó kezdés. Emma neve meg nem akármilyen húzónév.

    Egyébként ha az SW a scifi ásza akkor a mesék közt a BaB legalább akkora név. Szóval ja még ha a számok kamuk is akkor se meglepő a dolog.

  6. Star Wars 80 milliós megtekintés 250 milliós nyitás

    Civil War 70 milliós megtekintés 180 milliós nyitás

    Ultron kora 50 milliós megtrkintés 185 milliós hétvége

    Batman v Superman 60 milliós megtekintés 169 milliós hétvége

    Ezek csak youtube adatok

  7. Nekem ez egyáltalán nem tűnik túlzásnak, szerintem minden 7 és 40 közötti nőnemű, aki rendelkezik internettel rákattintott. Miért? Mert nagyon sok embernek ez a kedvenc disney-meséje! Emlékszem rá, hogy amikor még ment a mozikban nagyon szerették a gyerekek is de felnőtt nők valósággal megvesztek érte! Hogy miért arról fogalmam sincs, talán mert az egyik legérdekesebb(?) szerelmi szállal rendelkezik(a nők a jelek szerint nagyon vonzódnak azokhoz a történetekhez, ahol meg kell szelídíteni egy vad férfit).

    A dátumon egyébként meglepődtem, mert úgy emlékeztem, hogy ez volt 2017 decemberre ütemezve,de akkor ebbe beleszólt a Star Wars 8 ezek szerint? Vagy eleve márciusra tervezték? Nincs az kicsit korán?

  8. DarkEagle: Ezek szerint én vagyok a világon az egyetlen, aki nem szerette ezt a mesét! :D Fixa ideám volt, hogy a csajnak Stockholm-szindrómája lett, pedig akkor még nem is ismertem a kifejezést!

    Bocs a duplázásért…

  9. nem tűnik túlzásnak, na de ott vannak a kész számok.. mármint nem látni, hogy honnan vették.

  10. azért nem egy trailer akad, aminek kb. nagyobb a nézettsége kizárólag a youtube-on, mint ahány dollárt összesen termelt és ezek is 10-20 milliós nézettségek csak ott.

    ettől függetlenül nyilván tuti siker, a Disney élőszereplősben manapság szinte nem tud tévedni.

  11. Én is megnéztem a teasert, pedig leszarom az egészet és biztosan nem adok érte egy fillért sem. Százszor lerágott csont a történet.

  12. dzsiaj : huh ok megnyugtattál, szóval a film szar lesz, csak sokan nézték meg a trailert, hát ez szuper hír , jó szórakozást hozzá

  13. Valahogy én is azon kevés nő közzé tartozom, akit a mese és a sztori is totálisan hidegen hagy, és az eljövendő film is…

  14. Én Emma Watson miatt kattintottam, de nem volt benne. De egynek beszámolt a youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.