25 hozzászólás a “Szeretik a látványosságokat” bejegyzéshez

  1. Szerintem nem sokaknak fog hiányozni Will Smith. A film már nagyon várós!

    @kaka mesélj milyen volt, mert te ezek szerint már láttad!

  2. Idén ez a film lesz a tavalyi JW sikertörténet. :) Mindenki rápörög majd….Will meg mellétrafált. :)

  3. nyílméregbéka : igen már láttam az első részt, ez a remakeje, tehát szar, amúgy mesélj nyílméregbéka hány ilyen mesefilmet kell még megnézned ahhoz, hogy boldog legyél?

  4. keta : ez a remake, csak sajnos nem ismered fel a nyilvánvalót sem

    evj : nézzed, annyira látványos lesz, hogy hű, még az első film szintjét se fogja elérni.. a látványon kívül még miért fogod moziban nézni ? a tortilla chips vagy a hangok miatt?

  5. @kakakapitany
    Pontosan az ilyen kaliberű filmtől az ember mást nem vàr mint látvànyorgiat iszonyat jó hangeffekteket és igen mellé tortilla ;). Tömény 2 óra látványt várok el és ezzel nagyon sokan vélekednek. Az ilyen filmektől az a baj, hogy sokan valami Nolan film szintű remekművet várnak el. Ez popcorn mozi. Várós lesz nagyon.

  6. Nem érdekel, hogy milyen szar lesz, ez akkor is moziban nézős!! Nem tehetem meg, hogy egy ilyen klasszikus alapfilm folytatását ne lássam moziban. Ennyi lenne.

  7. Pont azert. Jolesik kikapcsolni a melo meg a csalad mellett. Tultolod ezt a trollkodast.

  8. Persze, hogy mozis élmény, nem kell túlpörögni semmit, élvezni a látványt, és ha mégis tesznek bele egy kis történetet, csavart vagy érdekességet az csak plusz.
    Ez tényleg az a film, ami azért jó, ami és nem is akar szerintem több lenni. Ha meg “remake”, akkor mivan? Ez Hollywood! :)

  9. Nagyon várós, ráadásul Rátóti Zoltán és Szabó-Sipos Barnabás is visszatér szinkronhangként. Az előzetesben viszont feltűnt, hogy az USA elnöke nő. Netán burkolt utalás, hogy Hillary-t képzelik el a jövőben elnöknek, és nem Trumpot? :P

  10. Tündi:
    Mintha azt olvastam volna, hogy nem tudtak megegyezni a gázsin….
    Pedig szerintem lehet h többet ígértek neki mint a Suicide Squad film szerepéért :)

    Azt azért erős túlzásnak találom hogy ez lesz az idei meglepetés JW, én nem érzem hogy az 1 mrd-t képes lenne túl lépni.
    Jó kritikával van rá esélye, rossz kritikával és vissza jelzésekkel kizárt.

  11. Én is moziban nézem, az utolsó hosszú előzetest már meg sem néztem.
    Amúgy a poszterektől nem dobtam hátast :)

  12. Azon gondolkodtam,jöttek az első részben hogy elfoglalják a Földet de közben egy szemételepet csináltak az egészből,megint jönnek,még többet rombolnak még putribb lesz az egész,és igy is kell Nekik a föld?

  13. Az első rész posztere, az egyik kedvenc poszterem, imádtam.

    De ezek…
    Ritka szar poszterek. Nagyon gyenge PS munka. Tele hibával.

    A film ettől még érdekel.

  14. Tündi:

    Nekem rémlik valami olyasmi is, hogy hozni akarta a fiát is, valami szerepet kiharcolni neki. Ez nem jött össze, ezért ő se akarta elvállalni. Amíg ment a huzavona addig írtak 2 forgatókönyvet is, az egyikben ugye benne volt Smith karaktere.

  15. A film nagyon várós számomra, most kedvet is kaptam, és újra nézem az első részt. De ezek a plakátok köpedelem szarok. Ilyen hanyag, trehány munkát nem tudom, hogy képesek 2016-ban kiadni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.