Heti mozibemutatók: május 25.

Nézdmár, egy jónak kinéző film is jön nyáron? Ja meg a Warcraft is. Haha. Szar vicc, de hát ezért szeretitek a siteot. Nem? Valaki?? Komolyabbra fordítva a szót, aki Warcraft rajongó az szerintem örülni fog a héten, mindjárt írok kidumálót, plusz még nekem is akad néznivaló.

img4

 • A legkúlabb nap (Der geilste Tag) – súlyos betegek akarnak egy odabaszós napot? vígjáték? Rendben.
 • Sarkköri mentőexpedíció (Operasjon Arktis) – norvég családi kalandfilm.
 • Pelé: Birth of a Legend – életrajzi film ami nem meglepő módon Pelé felnövését mutatja be.
 • Rendes fickók (The Nice Guys) – Shane Black? Holnap megyünk.
 • Warcraft: A kezdetek (Warcraft) – Warcarft? Minden rajongó menjen.
human
írta
2016. 05. 26. 17:34
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: május 25.” bejegyzéshez

 1. Warcraftból én kimaradtam, így nem is érdekel. Pusztán az előzetesek nem adták el nekem. Ellenben a Rendes fickókra amit lehet beülök.

 2. Ket het mulva nezem moziban a Warcraftot, addig meg mosolygok a lehuzo kritikakon.

 3. hm? alice jövő hét itthon. mondanám, hogy sajnos, de nem, valszeg elég szar.

 4. a trailerek és kritikák alapján szerintem kihagyós lesz a warcraft. talán valami esélyesebben bejövőset megnézek helyette, de kétlem hogy olyan sokról lemaradnék ezzel. Kb egy Hobbit 3 szintjére tippelek hogy hozni fogja, nagy lélektelen csaták amiknek profi a CGI-ja, és a célközönségen kívül nem fog meg senkit igazán.

 5. Hát nem tolták túl a Warcraft marketinget az biztos…
  Meglepett, hogy már most jön.

 6. Cardas: Héj, nekem a Hobbit 3 tetszett… igaz célközösség vagyok:)

  Na meg kellett hozzá az extended edition. Furcsa egy dolog ez, mert a Gyűrűk Ura filmeknél az extended jelenetek szépek voltak, meg jók voltak, de nem éreztem azt, hogy nélkülük nem állnák meg a helyüket a filmek. A Hobbit trilógiánál meg a plusz jelenetek hiába növelik a játékidőt, mégis kevésbé unalmasak/lélektelenek utána a filmek. A fene sem érti hogy van ez :)

  A WarCrafttal kapcsolatban: én még nem láttam, de arra számítok, hogy ha máshol nem is, de az orkokban nagyon benne lesz a lélek, és ez ad majd szívet a filmnek. Ha nem, akkor majd megint várom türelmesen az extended verziót :)

 7. DeadMan: azért mondom, hogy van egy célközönség, de nem próbál meg megfelelni egy nagy aranyú nézőcsoportnak, lehet ez lesz a veszte, ahogy a BvS-nél is azt éreztem, hogy milyen hatalmas blockbusterként próbálják eladni, de aztán kiderült hogy nagyon rétegfilm, és csak egy kisebbségnek tudta elnyerni a tetszését, és úgy tűnt hogy tudatosan arra a rétegre épített. ha ezt elköveti a Warcaraft, ugyanez lesz a sorsa, csak nem értem miért merészkednek ilyennel, mikor 150-200 millás csak a film elkészítése. lehet majd később tanulnak belőle egy-két látványos csalódás után.

 8. Szerintem szembeállították az alaphoz hűséget a minél szélesebb célközösséggel, és ha igaz, hogy rétegfilm lett, akkor elszámolták magukat. De nem hiszem, hogy ezt szándékosan tették volna,
  ahogy a BvS-nél sem tippre. Na egyébként azt sem láttam még, de az ilyen részletek, mint

  BvS SPOILER!!!!

  az a bizonyos ikonikus főellenség valami összekutyult Zod/Lex dns

  SPOILER vége

  nekem, mint ilyen szempontból célközösségnek inkább elvette a kedvemet. Sajna hiába tudom, hogy jól fogok szórakozni a zúzáson, otthon nézőssé minősítettem azt is az első trailer után.

 9. Ja, az itthoni, jogos. Mondjuk tény, hogy gyenge lesz az első ismeretében.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.