The Space Between Us-előzetes: az űrben született gyerek

Lehet, hogy érzelmes filmmé válik a végére, de legalább jó alapkoncepcióval teszi. A Marsra tartó kolonizálók egyike gyereket szül az űrben, akinek nem fejlődik ki a szívizomzata kellően a kisebb gravitáció miatt. Ezért a Marson nő fel, és a cég titkolja a létezését. hú, ebből még horror is lehetne, de nem az jön, hanem az ügy kiderülése után visszahozzák a Földre, és a fiú felkeresi azt a lányt, akivel chatelt a Marsról.

Nem azt mondom, hogy világmegváltó lenne, de nem tűnik rossznak ezzel a sci-fi extrával megtoldva. Gary Oldman, Asa Butterfield (Ender’s Game), Carla Gugino (Sin City), Britt Robertson (Tomorrowland) helyzkedik el a főbb szerepekben. A poszter alatt nézhető a trailer. A probléma, hogy az egész filmet elmesélik, szóval az első perc után érdemes kinyomni.

space-between-us-poster

7 hozzászólás a “The Space Between Us-előzetes: az űrben született gyerek” bejegyzéshez

  1. Az alap ötlet elég butaságnak tűnik, mert egy ilyen fontos küldetés előtt tuti ezerszer átnéznek mindenkit jó alaposan és ezt a terhességet nem lehetne eltitkolni, ettől függetlenül még lehet jó lesz a film.

  2. Jónak tűnik de szokás szerint, ja, elmesélik az egész filmet. :D
    Mondjuk ettől még megnézem.

  3. Ötletnek nem lenne rossz, de ahogy pörögtek a másodpercek, úgy vesztettem el folyamatosan az érdeklődésem.

  4. Gunslinger: :) Nem hiszem, hogy itt kéne fennakadnod. Ez egy jó ötlet. De ha már… Ha mondjuk indulás előtti történik az aktus akkor azt nehezen mutatják ki és azt sem hiszem, hogy az indulás reggelén még gyorsan lefuttatnának egy terhességi tesztet, de ezt utóbbi még elképzelhető.

  5. Húha ez elég extra nyál lesz. De minek kell 3 perces trailert csinálni? Minden benne van…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.