Mel Gibson lehetett volna Thor faterja

De nem vállalta el a szerepet. Jól döntött? Végül Anthony Hopkins alakította Odint. Mindezt egy a Blood Fater miatt adott interjúban ejtette el.

A filmiparról is szólt pár szót: “I think all films are suffering from people not being able to now open them with their name. It’s a different kind of business these days.” Ami baromi igaz, régen sztár nevekkel eladhattál új ötletű filmeket, és sikerre vihetted őket, most ez nincs annyira jelen. Szerintem Tom Cruise az egyik utolsó ilyen, de már vele is necces néha, bár azért az idióta reklámkampányok is tehetne erről, mint amilyen az Edge of Tomorrow-é volt, akik még a film címét sem tudták igazán. A Live Die Repeat mennyivel jobb lett volna. Na mindegy, elkalandoztam.

A Blood Father reméljük nézhető lesz, volt már hozzá trailer.

3770

13 hozzászólás a “Mel Gibson lehetett volna Thor faterja” bejegyzéshez

 1. igen , hollywoodnak félnie kell az ötletektől, mert véletlen még nem keresnek milliárdokat, nagyon hihető… mel gibson se volt híres a mad max előtt, mégis nekivágtak és leforgatták, pont azért mert vagány filmet akartak készíteni, megalkuvás nélkül, nem azért mert féltek valamitől

 2. bár a mad max egy másik korban és egy teljesen más kontinensen készült, de még mindig jönnek onnan is, ahogy más országokból is kisebb vagány, noname filmek, mint ahogy Hollywoodban sem csak több milliárdra hajtó filmek készülnek, de a kisebbek erősen háttérbe szorultak, ma szinte semmi esélye egy ilyenben szereplő színésznek úgy kitörni, mint anno a későbbi nagy neveknek a hasonló filmjeikkel

 3. kakapitány: Mel Gibson persze, hogy nem volt híres a Mad Max előtt, mert vagy 22 évesen forgatta azt a filmet. Nem tudok sok olyan színészről, aki ha nem gyerekszínészként kezdte – és Mel nem úgy kezdte – de 22 évesen már nagy sztár lett volna. Max. Audrey Hepburn és Tom Cruise neve ugrik be így hirtelen. De mások nem igazán, aki nem mellékszerepben, hanem főszerepben lett világhíres 22 évesen.

 4. a Mad Max mai árral kb. másfél millióba kerülne, ilyen budget mellett senki nem szól bele mit csinálsz, ma is vannak jó próbálkozások, az meg egy tényleg jól sikerült darab volt. rossz példa.

 5. Semmi újat nem mondott ezzel… Már évek óta lehet olvasgatni erről az elmeletről. Valamelyik magazin még cikket is írt róla hogy mennyire megváltozott az elmúlt két évtizedben az hogy mi kerül a borítóra. Még régen általában egy sztár arca volt rajta, úgy 2006 óta szinte csak szuperhősfilmek plakátjai kerülnek elő.

 6. Ez így van. Ma nem elég egy jól csengő név, hogy eladjanak egy filmet és ez Tom Cruise-ra is igaz.
  Szerintem ő is csak azért tűnik biztosabb pontnak a többi sztárhoz képest, mert jól választ filmet. Ha ő is elkezdenek gyengébb produkciókban szerepelni, ugyanúgy járna mint Will Smith.
  Én egyáltalán nem vagyok oda Cruise-ért, mégis megnéztem tőbb filmjét is moziban, az utóbbi években. Nem miatta, hanem mert jónak tűnt a film.

 7. ” Szerintem Tom Cruise az egyik utolsó ilyen,”

  jelenleg melissa mccarthy, kevin hart és kábé 15 éve denzel washington tudja eladni a nevével a filmet. senki más.

 8. Jöhetne már. Végre lehet látni a vásznon. Remélem itt nem fog megállni, és még sokszor láthatjuk, és remélem rendezni is fog.

  Mai árakkal másfél millió a Mad Max? Mármint a régi? Ezen meglepődtem. Le a kalappal előttük ha így volt.

  Szerintem semmit nem jelentett volna a karrierjére nézve ha ő játsza Odint. Neki gyakorlatilag “vissza kell térjen”, persze csak ha akar, annak meg nem az a módja. Maximum anyagilag érte volna meg neki.

  Én nagyon örülök hogy láthatom egy egész estés filmben.

 9. gort: vígjátékokat ne kevered bele szerintem, hart és mccarthy is bukott filmmel az utóbbi 3-4 évben

 10. Szerintem jó, hogy nem lett Odin, Hopkins is vénségére csak égeti magát azokban a gagyi műanyag göncökben a szar CGI háttér előtt. Inkább Mad Max és Martin Riggs jusson eszünkbe róla, mint egy ilyen félszemű öreg bohóc.

 11. Ha jól tudom már készülőben vam Gibson új rendezése. Nagyon várós.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.