Újra mozikban a Fast and Furious

Legalábbis odakinn moziba küldik a 15 éves első részt, ami után a stúdió sem hitte el, hogy heist movieként sokkal-sokkal többet fognak keresni vele. Durva a későbbi filmekkel és a franchise-zal reklámozni az első részt, ami egy jó kis Point Break remake volt, de semmi több.

10 hozzászólás a “Újra mozikban a Fast and Furious” bejegyzéshez

  1. olyan mint az Esőember.. értelmi fogyatékosok tanulnak autót vezetni, de aztán rájönnek, hogy nem lehet őket egyedül hagyni

  2. Annak idején, tinédzserként persze összepisiltam magam tőle, de pár éve újranéztem és rá kellett döbbenjek mennyire borzasztóan gagyi.

  3. Vacsad: nekem már régen is giccses, műmájer, uncsi volt. Ennélfogva megvan a véleményem azokról akiknek az ilyen cucctol termelődik az agyában a bodottá hormon. Valahol az tul extremizált amerikai szellemi szint es a sekélyes ösztönlény közt szétszórtan. Persze tudom, h nem igy van.
    Valaki egyszer irta, h majd becart amikor Vin meg Rock bunyózott. 7 évesen biztos élmény..

  4. Az 5. volt a legjobb. Le tudta vedleni a sztrítrészinges “18-at váltok negyedmérföldön, oszt’ ráküldöm a nitrót” toposzt, viszont még nem vált autós Avengersszé.

  5. Vajda Gábor: en is úgy tudom az a legjobb, de a tobbi rész egyesével szúrt belém pengéket és már nem maradt erőm kockáztatni. Innentől már nem játék.

  6. Örök élmény marad az ötödik rész éjszakai vetítése, amikor full tele volt a terem kigyúrt értelmiségiekkel meg a rákkutató barátnőikkel, DE CSAK VELÜK.

  7. kecske: Azért egy kora tizenévesnek bármilyen film ami tele van gyors autókkal katartikus tud lenni :D Az újak egy halvány árnyalattal jobbak, mint az első három, de csak épphogy….

  8. Az ötödik rész kifejezetten jól sikerült, szórakoztató, látványos és korrekt akciófilm volt. A hatodik viszont már a “rendkívül igényes” főcímnél elvérzett és visszatért az üres (gagyi) keménykedés. Kár érte, pár éve a brazil kaland után kinézett egy jobb irány ennek az érthetetlenül sikeres “verdapornó” sorozatnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.