11 hozzászólás a “Így hajtanak vissza a moziba” bejegyzéshez

 1. 15 az lófasz. Ez az lovagoljunkn meg egy kis pénzt ismet. Majd Walker halálának évfordulóján is kéne egy kis pénzt húzni az emberekrol.

 2. Nem tudom, miért kell kiakadni egy újramozin. Logikusan nem dönt majd rekordokat a nézettsége, és még logikusabb, hogy nem annak szól, akinek nem jöttek be a későbbi részek sem.

  Én örültem volna anno, mikor még moziba jártam, ha több régi film visszakerült volna a moziba, akár limitáltan is, hogy esélyem legyen úgy is megnézni őket. Sajnos nagyon kevés filmmel volt ilyen szerencsém.

 3. Ja több régi film visszakerült volna… RÉGI. Ez minden csak nem régi vagy ikonikus. Ez egy túlhypolt sorozat szar része. Kakapitány után szabadon.

 4. Szerintem sincs gond az újra mozival.
  Amúgy meg ez a film igen is inspirálta az autó tuning világot az egy dolog ,hogy jól vagy rosszul de igen is inspirálta. Akit akkoriban érdekelt a tuning az igen is tudja aki nem az meg nem.
  Nekem speciel jobban tetszett a sorozat amikor az utcai versenyzőkről szólt és nem szuper kémekről de hát ez van…

 5. A plakát nagyon béna, kb annyi történt, hogy az eredeti poszterre ráengedtek egy rajzfilmes hatás maszkot és kész. Szóval, nekem nem tetszik.

  Az első film szerintem még a legjobb, így nincs baj, hogy újra moziba küldik, de az tényleg igaz, hogy ez sem az a kategória, ami megérdemli ezt igazán. De ártani nem árt, így engem nem zavar különösképpen.

 6. “Ez minden csak nem régi”

  hogy a francba ne lenne régi 15 év után? ne magadból indulj már ki, kismillió ember nőtt fel annyi idő alatt

  én sem 30-as, 40-es éveket akartam volna nézni anno, hanem 60-70-es éveket, ami pont 15-20 évvel volt előttem

 7. Ace: kissé off, de olyan, hogy utcai versenyző, nincs. Vagy az utcán hülyéskedsz vagy versenyző vagy.

 8. vacsad: Miért, akkor mi a hivatalos elnevezése azoknak a személyeknek, akik az utcán illegálisan mérik össze a járgányuk gyorsulását és a saját vezetői tudásukat? Szerintem teljesen korrekt, hogy “utcai versenyző”. Érti mindenki, aki akarja.

 9. Zoli, részemről a hivatalos elnevezés: egyrészt idióták, másrészt lényegében bűnözők :D

 10. vacsad: Oké, akkor bankrablós vagy Heist filmet se nézzél mert azok is idióták meg bűnözők ám… :D

 11. Ace: Azt erősen kétlem, hogy valaki egy film miatt elindulna bankot rabolni :D Viszont az FF filmek erősen inspiráltak egy csomó hülyegyereket, hogy megvegyék a műanyag spoilert aztán felkenődjenek egy falra, esetleg egy vétlen autósra, mert lám, lám, mégse tudnak úgy vezetni, ahogy azt gondolták.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.