Podcast: Nyilvános vetítés 513: Hailcopalypse Fallen

Nemcsak, hogy itt a Béla, de a hosszabb adásra vágyók élvezhetnek egy 80 perces beszélgetést. Igazi felüdülés, miközben az ember várja, hogy letöltődjön az új Doom.

ytkep513

TV: Taken, 24, Prison Break, Lethal Weapon
Star Wars: The Fall of the Resistance lehet az EP VIII címe?
Space Between Us
Láttuk az ID4 folytatását
Finding Dory
Elképzelhető jó Garfield film?
Craig dobbant a Bond szerepből?
Emma Watson és a szörnyeteg, A szépség és Emma Watson?
Star Trek Beyond
TV: Hodor?

Láttuk: Outcast pilot, London Has Fallen, Hail Caesar, X-Men.

Letöltés, RSS, iTunes (amint helyrehozzák a szervert?)

A tovább mögött helyben is hallgatható.

14 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 513: Hailcopalypse Fallen” bejegyzéshez

 1. Máskor csinálhatnátok ilyen időkódokat h könnyebben át lehessen ugorni azokat a témákat amik nem érdekelnek.

  Egyébként csak Emma FB-ján több mint 50 millióan nézték meg a videót és az nem YT videó. :D

  Amúgy meg ha jól sejtem Béla aka Winnie. Pont azért jó hogy nem másítják meg a Disney meséket mint a Hófehérke szar mert így legalább nem cseszik el. At eddigi copy paste bejött nekik, lásd Cinderella és még a más szemszögből készített Demóna.

  A másik hogy sorozatos fronton állandóan örömködik Winnie hogy jaj de jó hogy újabb feldolgozás múltkor valamelyik sorinál írta hogy egy az egyben (asszem Contaiment) az eredeti másolata volt a Pilot mégis 7-et adott rá szóval eléggé fuck logic amit mond. :D Saját szavát üti.

 2. Igazából mindegy mert a véleménye akkor sem állja meg a helyét de most már legalább tudom hogy nem Winnie. Eddig mindig ezt hittem róla. :D

  Őszintén szólva inkább ilyen filmeket készítsenek szerintem mint Alkonyat meg társait. ha a gyökérségek mint Cápatornádó kaphat lóvét akkor egy ilyen komolyabb alkotás miatt se sírjunk már. Amúgy se muszáj megnézni. Ráadásul a mesén ezek nem rontanak semmit. SŐT. Pl a Cinderella is sokkal másabb volt mint a mese. Hamucipőke sokkal érettebb volt és keményebb nem olyan teszetosza. A Demónában meg ugye végre megismerhettük rendesen Demóna jobbik énjét is. Emma Watsonnál meg amúgy sem találtak volna jobb Belle-t szerintem. A sok ifjonc közül ő talán az egyik legjobb inspiráció a mai tini lányoknak és mióta vége a HP korszaknak csak jó filmeket választ ő is. Pl a “Colonia” ha másban nem is akkor abban megmutatta hogy remek színésznő. Szóval a casting mindenképp ígéretes. az meg egyenesen hülyeség szerintem hogy ne az ismert zenék legyenek. Láttuk hogy ha nem a Disney csinál adaptálást a meséiből mik születnek. Ebből is van vagy 10 de egy jót sem tudnék kb említeni. Ahogy te is mondtad amíg sikeresek és tényleg nem csak a név miatt lesz siker mert nem véletlen kapott eddig mindegyik Disney féle adaptáció Oscar jelölést gondolom addig úgyis jönnek a live filmek. :D És amíg tényleg értékelhetőek kit érdekel, inkább ezek mint a felesleges rebootok.

 3. amúgy nyugodtan csinálhatsz időkódokat te is, vagy bárki kommentben, ha van kedve, hiszen youtubeon csak az időt kell írni és máris link lesz belőle. nekem erre nincs erőm.

 4. human: én megcsinálom az időkódot, meg imdb linkeket a témának megfelelően, csak előtte küldjétek el 1 nappal :) mert ha már kintvan, akkor csak a baj van azzal hogy újabb verziót feltölteni…

  Egyébként csak így tovább, sajnos iOSről nem tudom tölteni, mert nyilvanosvetites.hu down…remélem Wayne hamar megkalapálja ;)

 5. +
  én a podcastra gondoltam, nem a youtube-ra. mp3 helyett aac és mehet bele a metaadat, hogy éppen miről van szó, amiről beszéltek link megjelenik és egyből nyitható..ilyesmi, biztos ismered.

 6. @jeti: nem kell új verzió, csak a leírást kell módosítani. A másik meg, hogy az itunes-os podcast rendszerben biztos lehet aac-t feltölteni?

 7. Human:

  Az hogy valamiben nem azonos a véleményed az enyémmel nem kellene személyeskedő megjegyzéseket tenni. Legalábbis akinek más a véleménye ideális esetben nem úgy érvel hogy lehulyezi a másikat hanem konkrét ellenerveket tud felvonultatni. Tegyük hozzá egy picit sem ismersz, így még ertelmetlenebb az egész. Amikor meg Wayne elkezdte kb ugyanazt mondani amit én írtam egykor, akkor meg gyorsan témát valtottatok a Bélával.

  Ezek miatt nem tetszett az adás.

 8. az jó időpont. amúgy sorry, nem zolit támadtam, csak azt a véleményt, h hiddleston nem szép férfi.

 9. Oké, nincs baj.
  Miattam egyébként lehet Bond akárki, azt hiszem nem a színész a legfontosabb, hanem a forgatókönyv és rendező amit és akit a film alá pakolnak.

  Craig-ről is nehéz volt a forgatás előtt elhinni hogy képes hiteles sármőrt hozni, aztán a Casino Royale mégis totál racafolt és számomra kb a valaha készült legjobb James Bond film volt.
  Kiderül.

 10. Dai! Köszi! Maximálisan értékelem! Sajnos azonban nem elég nagy, de megpróbálom beszerezni őket a forgalmazótól majd B1 méretben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.