Az Ew megpróbálja tisztázni a Star Wars: Rogue One utóforgatásának történetét

Olyan mélyen levő forrásaik vannak, hogy az ő segítségükkel mindent megtudhatunk. Izé, ezek a források egy szót sem szóltak nekik előre? Csak mert nem az EW-nél, a mélyen levő spiclikre alapozva pattant ki a sztori. És ha már cinizmus: elég PR szaga van pár tényüknek. Ezeket írják:

rogue-one-sith-1024x427

 • minden blockbusternél beterveznek utóforgatásokat (bár nem 4-5 heteseket – a szerk.), hogy ha valami nem tiszta a filmben, akkor magyarázós jeleneteket vegyenek fel. Persze leegyszerűsítettem, de leginkább a film érhetősége érdekében szoktak utóforgatni.
 • “sok pilótafülkés beszélgetés”-ről van szó, nem új történetszálakat és harcokat forgatnak.
 • augusztus közepére végezni akarnak ezekkel, hogy utána szeptemberben elkészülhessen a zene.
 • ezzel még a Force Awakens előtt lennének, az az utóforgatásai (Ford sérülése) miatt október közepén végzett.
 • nem lennének kész augusztus közepére, ha tényleg a fél filmet újracsinálnák.
 • legfőképp csak a színészek nem érnek rá rendesen, mivel a tervezett tavaszi utóforgatás helyett nyáron van szükség rájuk, ezért tart majd 4-5 hétig a dolog.
 • az hogy Christopher McQuarrie dolgozik most a filmen az eredeti rendező helyett, az kamu.
 • ellenben az első verzió megnézése után Tony Gilroy (Michael Clayton) bizony fog javaslatokat adni. Elvileg ő már a Godzillánál is besegített a rendezőnek.
 • kitartanak a “háborús film” kijelentés mellett, elvileg marad a darkos hangulat.
 • az EW szerint nem voltak tesztvetítések, egy Star Wars filmnél sosem lesznek.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de rengeteg pr cikk olvasása után nekem tűzoltás hangulatúak ezek a kijelentések, pedig elvileg egy újságíró hozta össze, nem a Disney.

22 hozzászólás a “Az Ew megpróbálja tisztázni a Star Wars: Rogue One utóforgatásának történetét” bejegyzéshez

 1. Dettó! Nem lesz ezzel gond, ha mégis ez lesz az utolsó SW amit moziba nézek!

 2. Na most vagy nagyon jó lett a film és fosnak hogy több pénzt hoz mint az EP7 vagy tényleg elba**tak valamit.

 3. Szerintem is teljesen logikus kijelentések. Nyilván vagy egy kis szarkavarás, de sokkal kisebb, mint az látszik.

 4. Nekem azért kicsit fura, mert mért csak most osztották meg velünk ezeket az infókat? Miérz nem akkor, amikor kiakadt a fél internet? Ráadásul arról volt szó, hogy a “darkos, háborús” hangulat a fő probléma, és igazából mégsem? Azt is nehezen tudom elképzelni, h egy ekkora projektnél elhagyják a tesztvetítést. Nem tudom mi megy a háttérben, de nem szimpatikus, ahogy kezelik az ügyet

 5. hihető, még szép, elég csúnya lenne, ha a Disney nem tudna épeszű sajtósokat felfogadni. ettől függetlenül még valamit csúnyán el***tak és most megy a szabadkozás. ha tényleg az volt a gond, hogy túl komoly lett a vége, akkor sajnálom, mert pont emiatt volt kifejezetten izgalmas és érdekes a trailer.

  ha most vizezik fel, akkor Edwards úgyis feláll majd, még nagyobb hiszti lesz és elég komoly negatív hírveréssel fut be a projekt. ha viszont ő szúrta el, akkor a filmnek nem árt a hosszabb utómunka.

  aztán lehet, hogy csak kevés volt a Donnie Yen jelenet és most töltik fel, fuck yeah :)

 6. Tesztvetites a tfa-nal is volt a főmuftiknak es volt is róla hír h állva tapsoltak rajta.

 7. Kezdek aggódni… =/ Valami újdonságot akarok látni… erre meg ha a Disney beijedt akkor shame.

 8. qpak: nyilván cégen belül van, úgy értik a tesztvetítést, hogy átlag embernek. azért emelik ki, mert sok filmet szoktak simán tesztelni fókuszcsoportokkal, de SW-t ezek szerint sosem mutatnák meg senkinek, még NDA aláírással sem.

 9. Én nem várok semmi jót tőle. Egyrészt a TFAW után már semmit nem várok Star Wars fronton, másrészt a Godzilla után nem várok a rendezőtöl se sokat. Az a film annyira rossz volt, hogy mai napig nem hevertem ki :D

 10. Human: á értem. Hát akkor ok, de azért nehezemre esik elhinni hogy a tfa-nál nem volt tesztvetites. Annyira patikamerlegen kikísérletezett zombifilm volt ami már feler egy reboottal.

  Remélem legalabb a csuszasok nem mennek a zene kárára.

 11. Olyan izgatott vagyok. Ha csak fele olyan jó lesz mint a 7, már érdemes moziba menni.

 12. Állítólag az a bajuk, hogy a film 10 perccel a New Hope kezdete előtt ér véget. Ez mondjuk engem egyáltalán nem zavar. Valószínüleg NH-osra készítik, hogy mindenkinek tetszen. Több jelenetben lesz benne Vader (mint eredetileg tervezték, hogy mindenki meg legyen elégedve), meg az új Han Solo-t is bele teszik vhogy. Na, mondjuk azt nem tudom hogyan gondolják?

 13. leylo: szerintem a többi pletykát lehet felejteni, ennél az ew cikknél szerintem nem tud senki többet, hiába pr szagú ez.

 14. human: nekem tetszik a teaser (a szinron nélküli), és akkor is megnézem a Rogue One-t akármilyen is lesz, mert SW. :) Aki azt írja, hogy nem nézi meg (ezért meg azért), az is megfogja nézni, mert kíváncsi rá. Remélem, hogy csak a film javára válik az utóforgatás. Tudják a Disney-nél, hogy mindenki nagyon várja ezt a filmet, és tökéletesre akarják készíteni. Én ennél jobban már csak a VIII-at várom. :)

 15. Nem tudom, hogyan megy ez, de gondolom azért sok filmnél van utóforgatás, nem tudom elhinni, hogy minden más filmnél egyből klappol minden. Nem csak azért HÍR ez a hír, mert SW?

 16. nem, azért hír mert a szokásostól eltérően hosszabb utóforgatás, plusz előtte cancel volt az összes rogue onehoz kaapcsolódó képregény, ami arra utal, hogy tényleg változtatnak a történeten is.

 17. human: nem rád értettem (hogy nem néznéd meg, hanem a sok SW fikázóra)Állítóla a TFA-nál is újraírták a forgatókönyv felét amíg H.Ford lábadozott a kórházban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.