26 hozzászólás a “Egy színész is lesz a Transformers: The Last Knightban” bejegyzéshez

 1. Majd föltuningolják egy kis cgi-al, plusz pár robbanás effekt a háta mögé és színészkedni se kell. Miért vállalta el? Egyedül többet ér mint az összes robotos film együtt, rendezőstül, színészestül.

 2. Hopkins lassan 80 éves és gondolom, már ő sem tud bármit elvállalni.
  Itt most szakíthat egy nagyot és a kora sem befolyádolja annyira, hiszen egy stúdióbsn, zöld háttér előtt kell kb. mindent csinálnia.

 3. but why?

  Jack Nicholson, vagy Gene Hackman milyen szépen, méltósággal, csendben vonultak nyugdíjba.

 4. Azta……szerintem a kisujja többet ér, mint 18 transzformálós mozgóképes film. Enyje, há mi físzkes fene törtínt, hírös áktor úr?? Há maga nagyon fémösz, hogy történt ez megfele??

 5. Egyébként fel sem tűnt, hogy mennyi filmje volt Hopkinsnak az elmúlt években (volt ahol Al Pacinoval volt együtt), gyakorlatilag egyik rosszabb volt mint a másik. Jó színészek amúgy mindig voltak a Transformersben akik nem illettek oda…John Torturro, Frances Mcdormand, John Torturro és John Malkovich miatt mentem el csak a 3. részre, mert azt hittem a Coenék rendezték :P

 6. Szerintem miért ne vállalja el ha felkérték és kedve is meg ideje is van rá.
  Am Mark Wahlberg se kis színész a szememben, szeretem a filmjeit.

  És ha lehet hinni az imdb-nek akkor Lennox vissza tér :D A színész nagyon nem érdekel, de azt a karaktert mindíg csíptem :)

 7. Nem értem a meglepődést. Anno “nonono Shája” is játszott három részben is. Hozzá képest Hopkins sehol sincs..

 8. Amúgy Hopkins is bőven vállal gagyikat, csak nem annyira látványosan szarokat mint De Niro. A tíz évvel ezelőtti Leggyorsabb Indian óta szinte egy említésre méltó szerepe sem volt, max a Hitchcock…

 9. Egy bizonyos kor felett Hollywoodot már nem érdekled. 50-60 felett főszerepet már nem nagyon fogsz kapni értelmes filmben, max mellékszerepet. A nőknél ez még hatványozottabban van jelen….

 10. Morgan Freeman is elvállal már mindent, de meg tudom őket érteni. Kis szerepek, nagy pénz, ráadásul azt mondogatják, hogy a filmeket manapság már kevésbé a színészek és egyre inkább a franchise-ok adják el. Lehet benne igazság. Mindenesetre letettek annyit az asztalra, hogy senki se vethessen rájuk követ ezekért a filmekért.

 11. hát kezdjük ott hogy ha jó/nagy színész szereti a munkáját. ha szereti mindegy miben játszik mert dolgozik. (ha csak nem a pénzért csinálja tényleg) ha mostanában dolgozik túl sok verzió nincs. (mivel kevés a jó film) de azért jah szégyen. (jöhetne a leples asszony rázni a csengőt….)

 12. “ha szereti mindegy miben játszik mert dolgozik”
  Épp itt bukik a logikád, mert ha szereti a szakmáját, akkor igenis van az a határ, ahol már érdemesebb inkább kiszállni. Főleg, hogy Hopkins mindig játszott színházakban is. Pénzük nyilván van, aztán nagyjából csak két út marad: Eastwoodé vagy DeNiroé. Mondjuk a Thor után sem kell már meglepődni Hopkinson, sajnos. Reméljük, nem az anti-vaxxers és a demencia a következő állomás, mint DeNironál.

 13. ha te is munkab**i lennél tudnád hogy sokszor van a az a pont ahol már meg kellene állni mert már tényleg tré tényleg más rovására megy stb. meg mindig azt mondod ‘nah jó még ezt de legközelebb már’, ‘nem utolsó meg már ennél többet nem’ aztán persze mégis megcsinálod…nem tudhatjuk valójában mi az oka de ez sem kizárható!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.