16 hozzászólás a “A Joker fenyeget Harley pedig a lába közé kap valakit” bejegyzéshez

 1. Szerintem ez lesz a legfélelmetesebb Joker, de tuti sokan nem fognak túljutni a kinézetén, plusz össze lesz vetve Ledger Jokerével…túlságosan is.
  Harley tuti király lesz és Amanda Wallerben sem kételkedem, Viola Davis no

 2. Én nem is tudnék mondani a jelenleg ismertebb színészek közül olyat, aki alkalmasabb lenne Joker szerepére mint Leto. Mondjuk mikor elindult a casting, nekem eszembe se jutott ő, de aztán belegondoltam és rájöttem, hogy nála kevés elhivatottabb színész tevékenykedik.

 3. Majd a film alatt meglássuk milyen lesz Joker, hagyjuk már itt ezt az előre találgatást meg nyáladzást. Úgy se csak rajta fog múlni a film, jó kell hogy legyen mellette Will Smith és igazából mindenkinek. Ha összeáll ez a film, akkor mérvadó hogy milyen is benne a Joker. :)

 4. Khm…Joaquin Phoenix mindenkit ütne Jokerként. Nem mintha baj lenne Leto-val, biztos jó lesz. Csak azt nem értem, miért öltöztetik ennyire gengszternek, ez nem jellemző a figurára.

 5. Northop: Száz fajta Joker volt már a képregényekben és a rajzfilmekben. Ők most egy ilyet alkottak. Ez még simán belefér. Én örülök, hogy nem Nicholsont vagy Ledgert másolják.

 6. Én se vagyok nagy Joker fan, de nekem kifejezetten tetszik, a mostani Joker figura.
  Joker egy bohóc… most már legalább vicces is :D

  Moziban folyton libabőrt kapok az új trailertől, amiben megy a Joker nevetés, sztem rohadtul eltalálták.

 7. Nekem is tetszik ez a Joker, kicsit az Arkham játékok Jokerére hazajutott :D

 8. Van is a neten egy kép, hogy bizonyos, a trailerben látott jelenetek melyik képregényből lettek kiemelve! Rohadt élethű!

 9. Én ezen a filmen már egy éve azt érzem, hogy annyira izomból, erőlködve akarják, hogy ez EEEPIIIICCCCCC legyen, hogy emiatt hatalmas izzadtságszag lengi körül. Sajnos. Ne legyen igazam a végén.

 10. Nem tom, nekem adja a rajzfilmek hangulatát és nálam ez már jónak számít :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.