John Boyega a Pacific Rim 2-ben

Úgy tűnik találtak egy sztárt, akivel meg merik csinálni a sok éve hánykolódó projektet. Elvileg ősszel már tényleg forgatnák a filmet, és Boyega alakítaná Idris Elba karakterének a fiát. A rendező Steven S. DeKnight (Daredevil Tv sorozat) lesz.

the-force-awakens-john-boyega-tells-william-shatner-to-shut-up-746273

16 hozzászólás a “John Boyega a Pacific Rim 2-ben” bejegyzéshez

  1. Szerintem jó casting. De attól még igaz lehetne a fiatal John Stewart/Green Lantern pletyka is. Az Attack the blockban nagyon tetszett, SW-t nem láttam, de szerintem simán hozza, amit kell.

  2. John Stewart a leggyengébb földi Green Lantern, csak az animated series miatt ekkora közönségkedvenc. Hal Jordan a legjobb karakter, az ő sztorija kb. hasonló mint Darth Vaderé.

  3. Mekare: Ja. Simán hozta az ezerszer látott vicces feketét. Ennyi erővel Ice Cube is játszhatta volna.

  4. Öööö. Kakaroto, nemtom mennyire követed a green lantern sorozatot, de per pill Stuart a megmaradt lanternek vezetöje….

  5. Nekem ez a hír inkább pozitívum,bár annyira nem voltam oda a súlyosan lebutított NGE-ért, amit Pacific Rim-nek kereszteltek át. Remélem Boyega itt már tényleg hőst, és nem vicces side-kicket fog alakítani. Nem mintha bajom lenne a vicces side-kick karakterekkel! :D

  6. Elba bácsi akkor nem tér vissza amúgy?

    zsozso:
    Miben a Star Warsban? Nem láttam, de elhiszem, viszont nem ő írta meg a karakterét. Te visszautasítanál egy ilyen “névmegismertető” szerepet, én nem bírom annyira az SW-t, utálni nem utálom, hidegen hagy, de ha felajánlanának egy szerepet mennék :D

    Kakarotto:
    Én mindkettejüket nagyon bírom, Hal-t talán egy kicsit jobban, mert több sztorit olvastam/láttam vele. De azon pletykák miatt hoztam fel, amik szerint egy idősebb, tapasztaltabb Jordan és egy fiatal Stewart lenne majd a filmekben. Ha ez igaz, akkor Boyega tök jó lenne.

  7. zsocso Én ugy láttam,hogy szinte az összes karakter viccesre volt kicsit megírva az Sw-ben,így nem értem mi bajod volt Finn-el…

  8. Ezt a filmet várja bárki is? Nem hatalmas bukás volt? 3x próbáltam megnézni, 5 percnél tovább nem bírtam, akkora sz*r volt.

  9. Feka karakternek feka gyereke? Hm…szembe megy a trendekkel, ez biztos egy művészfilm lesz, vagy egy underground indie cucc. :)

  10. Mekare: Én sem a srácot hibáztatom. Lehet, hogy jó szinész. Ez az EP7-ből nem derült ki számomra, mert annyira sablonos volt a karakter. Ugyanezt a karaktert láttuk már száz másik filmben. De ez inkább a Disney hibája. Lehet, hogy a Pacific Rim-ben más lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.