Nézhető lesz a The Legend of Tarzan?

Kijött az új trailer, meg egy poszter is, és adja magát a kérdés. Az eddigi előzetesekkel szemben ezt most jobban összevágták, főleg az akciót és Margot Robbie kinézetet emelték ki, de továbbra sem tudom. Szerintem közepesnek néz ki, olyan “nincs más” darabnak, nem pedig moziélménynek. A tovább mögötti videó alapján szerintetek?

cj4w1opuyaaauqz

14 hozzászólás a “Nézhető lesz a The Legend of Tarzan?” bejegyzéshez

 1. egy szó jut róla az eszembe: fárasztó, és az is lesz, de legalább szarul néz ki :D nem szoktam fikázni a cgi-t, de ez annyira straight to dvd… lekváros lesz

 2. moziélmény-ezt a szót keresem már évek óta (köszi human!!!)
  ha jó emlékszem utoljára Guardians of the Galaxy -n volt moziélményem.
  itt félek hogy nem lesz…….

 3. Hú osztjátok nagyon:D Nekem nézős lesz ha vannak pozitív reviewk.Persze olyanok akinek a szavára adok is.

 4. Kisgyerekként szerettem a könyveket. Ha kevés is – a Tarzan karakter nem nagyon tetszik -, de átjön a könyvek hangulata szerintem. Én várom.

 5. Én nem akarom, hogy megbukjon! Hisz annyira lekötött az előzetes, hogy teljesen belesüppedtem a székbe! Minden jelenetét imádtam! Ráadásul két kedvenc színészem is benne van a Krisztof meg a sámuel. Tuti lesz ez higgyetek nekem!

 6. Ha nem húzzák el és nem lesz 160 perc, akkor úgy gondolom, hogy nézhető lesz. Jó a trailer abszolút. Én moziban nézném, engem lekötött.

 7. Kár, hogy ennyire tobzódnak manapság ezek a CGI filmszörnyek (lásd még Egyiptom istenei). Engem sem győzött meg a bemutató arról, hogy bármi értelme volt leforgatni egy újabb Tarzan-filmet. Főleg úgy, hogy a 11 (!) évvel ezelőtti, rosszemlékű King-Kong már akkor különb látvánnyal próbálta eladni magát.

 8. 1 óra 50 perces a film, szóval nem fogják elhúzni.

  Tarzan modern feldolgozása Thomas Yeates és Henning Kure zseniális munkájának köszönhetően amúgy mindenképp hozzáértő feldolgozás után kiállt.

  Sajnos ez, nem az ő változatukat veszi alapul :P

 9. A trükkök valóban borzalmasak, teljesen hihetetlenek. A házon átrobogó gnúcsorda katasztrofális. Mondjuk legalábbis a Hobbit óta a szar CGI nem lehet akadály…
  A plakát szintén borzalmas. Mi ez, Majmok bolygója? Tarzannál kevés dinamikusabb karakter van, erre minden poszter tök mozdulatlan, élettelen.

 10. Ez olyan semmilyen. De mondhatnám, hogy egy nagy nulla eddig. Sztem még húzzanak le Tarzanról jó sok bőrt… Ja, mégsem.

 11. Nemhogy mozira pénzt nem adok ki ilyenre,de még csak a “letöltés” gombra sem fogok tévedni véletlenül sem!!!
  Unalom és sanyarúság ez jutott eszembe róla! Ha már nem tudnak kitalálni semmi újat és hozzányúlnak a régi dolgokhoz azt legalább jól csinálnák….!
  Felejtős,mint megannyi sok más film az utóbbi években!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.