HERE WE ARE

Itt a Highlander felújított, 4k változatának a trailere. Az egyik legjobb szuperhős film, amiben a Queen zenél és a végén csak egy halhatatlan marad. Ő lesz az univerzum hercege?

human
írta
2016. 06. 08. 17:34
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “HERE WE ARE” bejegyzéshez

  1. Aztamindenit, micsoda előzetest dobtak neki. :) Hát amiatt is nagy falat lenne rebootolni ezt a filmet, mert a Queent szinte lehetetlen helyettesíteni.
    Az effektek nagyon gyengék ebbe a filmbe, de azt leszámítva bármikor meg bírnám nézni. :)

  2. Dehogy öregedett rosszul. Pár éve néztem újra, a nézhetetlenül gáz folytatásaival ellenben ez még ma is élvezhető retro film, a trükkök se annyira mutatnak rosszul, továbbá az alapötlete is nagyon jó a sztorinak.

  3. múltkor néztem meg megint.

    hát őszintén, így felnőtt és modern fejjel már annyira nem üt akkorát. kicsit olyan mint amikor Luke meg Darth Vader “kardozgatott”, itt is olyasmi volt.

  4. még mindig alap, újra is nézem a héten, hogy aztán majd a 4k-t megint újranézhessem

  5. szuperhős film, mint a cobra, slynak is volt spéci verdája és stukkere, és gyakta le a rosszfiúkat vele a saját stílusában, tiszta batman :)

  6. Ahogy Christopher Lambert francia kiejtéssel próbál skót akcentust mímelni – az a mai napig a hihetetlen kategória. :D De maga a film attól még zseniális!

  7. Óriási még mindig! De nekem a Highlander mindig is Duncan lesz a sorozatból!

  8. Ha ezt most csinálták volna a következő rész egy sequel lenne Clancy Brown karakterének, a harmadik meg egy Immortal League :)

  9. Rütyika: úgy tudom, szinte egyáltalán nem tudott akkor még angolul, fonetikusan betanulta a szövegeket. :) There can be only one, Messieurs!

  10. Szerintem sem öregedett rosszul.
    Egyedi hangulata és látványvilága van, olyan amiről a mai csili-vili egy kaptafa CGI-filmek csak álmodnak.
    Ezen még klasszikus értelemben vett szakemberek dolgoztak, nem több száz programozó dobta össze számítógépen (nyilván egyik sem könnyű, de más tészta).
    A Hegylakó az elmúlt korok és egy kihalóban lévő iskola díszes képviselője.

  11. én nem akarok senkinek az érzéseibe gázolni, meg ilyesmi, meg aztán nekem is nagy kedvencem volt a film gyerekkoromban, de azért legyünk őszinték: a Queen zenéje nélkül ez egy zs-kat film lenne, amit már rég elfelejtett mindenki…a folytatásai meg egyenesen vállalhatatlanok.

  12. hitman: pont a Queen zenéje az, ami kb. semmit nem tesz hozzá a filmhez :D :D :D nekem legalábbis, a Queen egyébként is baromira túlértékelt Magyarországon, Amerikában a Night at the Opera albumon kívül mást nem is nagyon tartanak számon tőlük

    Az egész film alapötlete, ami zseniális, a megvalósítás mai szemmel valóban fájóan 80-as évek néhol, de nem fordul paródiába sehol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.