Scarlett Johansson androidként

Forog a Ghost In The Shell, hiszen jövőre nézzük a Rupert Sanders (Snow White & the Huntsman) rendezésében készülő filmet, szóval dolgozniuk kell már rajta. Lássuk a főszereplő ScarJo-t.

CkbrlRSUkAAeNsb

CkbrlRTUgAEoOji

h76jaqhwksm2qaz423xl

w3khxr9vu3tic0bwusnr

hmbfmqpyxn2vazpdgjsk

CkbrlRRUYAQk8gt

CkbrlUAVAAANBEo

kzoifshazsfnkv7hkpzt

iblzjksz5wwompiowiby

jaezko8tklhwhpc6jgki

22 hozzászólás a “Scarlett Johansson androidként” bejegyzéshez

 1. Én nagyra becsülöm Pilou Asbæk tehetségét, szépen építi magát a tengerentúlon. Jót villant a GoT-ban magáról, a Krigen-t lényegben elviszi a vállán és képes jól hozni a nyugtalanító veszélyes figurákat.

  De, és ez egy nagy DE Batou-san nem egy kerek mackóképű magas dán, hanem inkább egy baszomnagy Dolph Lundgren-típusú svéd.

  És miért látom én Batou-san szemeit, hol vannak azok az applikációk :P remélem rádigitalizálják a végén…

 2. Hol a Green meg Blue screen? Még a végén nem lesz miért sírni a kommentekben… :D

 3. Most akkor negatívkodok én is végre hehe
  Nekem az a főproblémám ezzel a SJ castinggal, hogy kevés kivétellel, nem igazán tudok neki elhinni ilyeneket. Pl a Lucyval is az egyik nagy bajom az volt,hogy ha nem ő kapta volna a szerepet, sokkal inkább beletudtam volna élni magam, annyira nem süt róla az okosság, az elején, mint prolip*csa tök hihető volt, de utána hát nagyon nem, és félreértés ne essék, nekem semmi bajom vele, nem utálom, amúgy nem taszít, kis költségvetésű cuccokban még birom is. Tudom, hogy ezek itt csak forgatási képek, és tök más lesz maga a kép, de látom itt a megfelelő hajjal meg minden, és abszolút rá nem illő szerepnek tűnik még mindig. Úgytudom, hogy a sztori nem követeli meg, hogy feltétlen ázsiai színésznő játssza a szerepet, de én azt vállaltam volna be inkább, mert sokuknak megvan az a kisugárzása, ami ennél a szerepnél sokkal szükségesebb lenne, mint egy “nagy név”. De ha nem ázsiai és ismertebb színésznő, akkor is valaki különlegesebbet választottam volna, akiben…ööö több a lélek?

 4. 1. ezért lehet hogy elmegyek moziba 2. android az egy emberszabású robot, bár oké kérdéses hogy mennyire ember akinek csak az idegrendszere maradt meg, de akkor se teljesen robot

 5. Ez a halálbutaképű Johanson valamit nagyon tudhat, de hogy nem színészkedni, az is biztos.

 6. Istenem csak ne csesszék el!!!
  Nem izgat, hogy többen orrolnak, mert Scralett néni játssza a szerepet.
  Csak legyen jó a film.

  Nem hiába buknak meg az Akira, EVA megfilmesítés tervezetek…

 7. Láttam az animet,szóval érdekes lesz,nekem is egyből batou szeme tűnt fel,na meg én se vagyok kibékülve Scarlett Johanssonal de ez van.az aminek volt mindig is egy hangulata mind a film és sorozatnak és ha azt vissza tudja adni akkor jó lesz

 8. Szerintem sem a szerplőkön fog múlni. Én a rendező miatt jobban félek ha nem szívvel lélekkel csinálja. Remélem nagyon sokszor megnézte az Animét és kiváltott nála valamit amit sikerül a Fimben is megvalósítania. Én az Anime miatt biztos ott leszek a moziban remélem nem fogok csalódni.

 9. Most komolyan valaki elhiszi, hogy hű lesz az animéhoz?

  Várjunk meg egy trailert persze, de egy darab név nincs az egész produkcióban akiben hinni merek, hogy hozzáértéssel nyúl hozzá. Van egy rendező aki semmit nem szállított, meg pár író akik hasonlóan nem mutattak még semmit. A fényképész sem *tűnik* kiemelkedőnek, hogy kihozza ebből majd azt amit én látni szeretnék.

  Összehasonlítva a Blade Runnerrel ahol ott van Deakins és Villeneuve, máris 1000x magabiztosabb vagyok, pedig két hasonló dologról beszélünk.

 10. Hűnek lenni az Animéhoz kevés lesz, mert 95 óta már kábé mindenki nyúlt belőle Hollywoodban. Olyan lesz, mintha a már meglévő hatmillió thriller után néznéd meg az Észak Északnyugatot! Remélhetőleg merítenek majd azokból a viszonylag kevésbé ismert folytatásokból, meg ha jól tudom volt egy sorozat is talán…

 11. Happy: vagy olyan lesz, mint a John Carter, amit szintén szétloptak, mire elkészült.

 12. human

  Meglátjuk. De ha a tézer/tréler nagyon, kockáról-kockára Animés lesz, akkor bíz meg is van a következő John Carter.

 13. Az alap az ugye nem anime, hanem manga: az alapján, később készült a rajzfilmsorozat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.