Podcast: Nyilvános vetítés 514: Jófiúk és a fantasy

Újabb hét, újabb adás. Az egyik legkitartóbb filmes podcast folytatódik. Like subscribe meg a többi. Vagy ha nem, akkor egérgörgőzz vagy x gomb. Ki-ki a kedve szerint.

514youtubekep

Premierek mellett..

Marauders
Heisenberg beépül.
Deepwater közhelyek?
Mi az a Morgan?
Bajban a Rouge One?
Folytatódik a Mary Poppins

Láttuk: Warcraft, Zootopia, Preacher pilot, The Nice Guys, Ride Along 2

Letöltés, RSS, iTunes.

A tovább mögött helyben is hallgatható.

10 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 514: Jófiúk és a fantasy” bejegyzéshez

  1. A letöltésben még nem jelent meg, RSS sem mutatja, de kivárom ;)
    Jó ez, fasza ez, kell ez :)

  2. Ma néztük meg a Rendes fickókat, nem volt baj a szinkronnal és rohadt mókás volt :D

  3. Nekem sem jelent még meg a letöltésben. Az oldal feljön, csak a listában nincs ott ez, a legfrissebb. Köszönjük, kivárjuk.

  4. Én mondjuk mostanában mindig a Youtube-linken hallgatom.
    Jók voltatok megint, az offtopikok különösen tetszettek (a magyarítás-vita is, de különösen a templomharang! :))

  5. Sziasztok, köszi az adást!

    @Béla:
    A harangozáshoz annyit, hogy ez nem más reggel 6-6:30 környékén, mit az Úr angyala imádságra szólító harangszó. Felénk is nyomatják, két utcányira lakunk a templomtól… Ja és igen, tényleg percekig megy folyamatosan. Azt olvastam, hogy ez ellen elvileg nem tudsz semmit sem tenni, de ha esetleg valakinek van rá működő megoldása, ami legális, akkor ne tartsa magában, mert tényleg kibaszottul irritáló…

  6. 1. Now you see me, nekem ez volt az a blockbuster, ahol a pörgős sztori ellenére nem működött a cselekmény és ezt főleg Leterrier számára írnám, de Jon M. Chu-val még magasabbra tették a lecét…Bieber kábé házi dokurendezője a borzalmas G.I.Joe 2 után majd most tuti megmutatja. Nyilván nem kell túlmisztifikálni a rendezők szerepét a stúdiófilmeknél, de ha már folytatják, nyilván jó sok dollár okuk van rá, akkor nem egy Step Upokon szocializált szerencsétlennel kéne. Meg is érdemli ez is, ha bukik.

    2. Zootopiát pont tegnap néztem, aranyos volt, amikor a menyét árulta a Disney filmeket és mondta, hogy a még be sem mutatottak is megvannak már neki – és akkor ott volt a Moana, ami a tegnapi plakát után vicces volt :)

    3. Nice Guysnál a véletleneket a sztori kibogozásában azért megvédeném, ha valaki, akkor Black aztán összedolgozza szépen a szálakat, itt meg többször ez inkább volt önreflexív. Spoilerek nélkül párszor Gosling szerencsétlenkedése vitte előre a cselekményt és akkor Crowe rá is kontrázott, hogy te tényleg leestél? vagy a csaj a kocsi tetejére – ott is kiemelték, hogy basszus egyszer csak ott volt.

    Hazudnék, ha azt mondanám, hogy sok filmet ismerek a kvázi parodizált 70-es évekbeli zsánerből, de nem lepne meg, ha az akkori filmeket pont a hasonló egyszerűsített dramaturgia pörgette volna előre és Blacknél ez is csak újabb visszautalás lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.