Tom Cruise nem hátrál

Röviden összefoglalható, hogy a so-so első rész után miért várható a Jack Reacher: Never Go Back. Egyrészt Tom Cruise, másrészt pedig a rendezői székben ezúttal Edward Zwick (The Last Samurai, Blood Diamond) csücsül. Télen nézzük.

tom-cruise-1-800
tom-cruise-1024

21 hozzászólás a “Tom Cruise nem hátrál” bejegyzéshez

 1. Szerintem ebben van lehetőség. Én várom: A rendező remek, TC is jellemzően, a sztori is rendben lesz.

 2. Iszonyat varos. Elso resz is nagy kedvenc. Ha hozza azt a szintet en mar boldog leszek.

 3. Na ezt én is nagyon várom, egyik legnagyobb pozitív meglepetés volt nekem az első része anno.

 4. Nem volt rossz az első sem, de ha már Cruise nem olyan magas, mint lennie kellene ehhez a karakterhez, legalább a többi színész lehetne alacsonyabb, hogy magasabbnak tűnjön… Nah de ez legyen továbbra is a legnagyobb baj a filmmel.

 5. Draco: Nem csak a méret lényeg :-) Ez itt is igaz.

  Egy kisebb ember is elintézhet egy kigyúrt “állatot” a való életben is , miért pont a filmben zavar? :-)

  Szerintem nagyon jó volt az első ! “so-so”

 6. Gyula: https://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Reacher

  “Reacher portrayed as 6 ft 5 in tall in the novels while Cruise is 5 ft 7 in tall in real life”

  195 cm vs 170 cm

  Ezert. Amire mondhatjuk azt, hogy tokmindegy es valoban az is lenne, ha a filmben a hoteles jelenetnel, mikor a rendorok keresik, nem zajlana le egy ilyen parbeszed:
  – Egy nagy benga allatot keresunk.
  – Ahh, a nagy benga a 105-os szobaban lakik.
  Namost lehet eppen Reacher 170 centis is, de az istenert, ne mondjak ra azt, hogy nagy. Mondjak azt, hogy a komor ficko, akin csillamponis mackofelso van. Mondjuk.

  Parhuzam: eljatszhatja Idris Elba Rolandot a Setet toronybol, nincs azzal gond, de ha a filmben azt talaljak mondani, hogy a kekszemu szoke fickot keresik, melyik iranyba ment az oszverevel, akkor azert mar bosszus leszek. Hacsak nem kap kontaktlencset es festik be a hajat.

 7. Nekem nagyon bejött az első rész szerintem nagyon egyben volt. Én várom a folytatást.

 8. Nightstalker: Szóval a jelenet miatt írjatok ( ez nincs előttem, nem mostanában láttam).

  Lehet rosszul fordítottak vagy Tom külön kérése volt ? ☺

 9. Gyula: voltak ott mas problemak is emlekeim szerint, jelenetek, ahol probalt szigoruan nezni es ettol meghunyaszkodtak. Ami megint csak olyan, hogy ha azt elhiszem, hogy elpakol 3 embert egy 170 centis muki, de hogy _csak a puszta latvanyatol_ osszefossantsa a laba szarat akarki, az hiteltelen. Egyszeruen csak Reacher egyik vedjegye a merete es nem volt szivuk/merszuk/mittudomen ezt a reszt megvalotztatni, hogy passzoljon ahhoz, amit a nezo lat.
  Annyit meg megjegyeznek, hogy ha az ember nem tudja, hogy a Reacher mitologiaban mekkora az az ember, akkor ezek a paranyi gikszerek talan fel sem tunnek. De ha igen, az tonkrevagja. Meg egyszer: nem az a baj, hogy egy stopszli Reacher a vasznon, hanem az, hogy kozben azt mondjak, hogy orias.

 10. A so-so első részt én sem értem!
  Több ilyen akciófilm kellene, mint az első volt, és nem ilyen fis-fos egyebek…

 11. Csak egy random! Pelda: az oreg bruce lee 171 cm magas volt. Es o oeszepakolt nem egy embert egyszerre. Es igen tisztaban vagyok reacher konyvbeli mereteivel, olvastam par regenyt. Es egyaltalan nem zavart cruise w filmben, sztem a karaktert hihetoen hozta.

 12. Fúúú, bocsi, Bruce Leet tisztara el is felejtettem. Melyik filmjeben jatszotta Goliatot? Nekem most nem ugrik be,de te biztos emlekszel. ;)

 13. Azok a nyikhaj csákók akiket felbéreltek hogy pakolják el Reachert nem csodálom ,hogy össze fosták magukat a nézésétől (vagy a másik az Autós boltban már nem tudom melyik jelenetben volt ez)… szerintem az teljessen okés volt a profibb emberkéknél ezt nem játszották el a filmben szerintem. A motelos rész nekem is feltünt de én szinkronossan néztem szerintem lehet rosszúl fordították.

 14. ááá. a “never go back” könyv nagyon jó volt. és az előző reacher film is jól sikerült (bár volt esély arra hogy nem lesz jó)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.