A női Ocean’s 11 eddig

Főszerepben ugye Sandra Bullock, viszont közben mellé érkezett Helena Bonham Carter, Mindy Kaling és Cate Blanchett. A rendező mondjuk Gary Ross (The Hunger Games, Pleasantville).

Mindy

22 hozzászólás a “A női Ocean’s 11 eddig” bejegyzéshez

  1. Nincs mit nézni a független, amerikai nőknek manapság? Lassan azért fogunk kampányolni, hogy legyen férfi a filmekben :D Viccet félretéve, facepalm.

  2. Azért ez már fele annyira sem gáz, mint a Ghostbusters. A gáz az, amikor Mellisa M.-ről el kellene hinni, hogy atomfizikus/szellemharcos/badass. Persze, hogy szar film lesz, mert totál hiteltelen. Nincs meg az a kisugárzása, karizmája, keménysége, stb.

    Itt viszont simán hihető, hogy ezek az arcok con-manek, a koncepció hihetőbb. Ilyyen nevekkel meg kár lenne leírni a filmet. Nincs azzal baj, ha nők vannak a főszerepben, még azzal sincs, ha hagyományosan férfiközpontú brandeket változtatnak nő központúra (Mad Max), amíg hihető.

  3. A szereplőgárda nem lenne rossz, de még mindig nem tudok bízni ebben a filmben.

  4. Ezt nem tudom zsigerből utálni úgy, mint a Ghostbusterst. Nem kap el heveny gyomorgörcs, ha rágondolok, hogy tényleg elkészül, mivel nívós színésznők adják a nevüket hozzá, és nívós rendező ül a kamera mögött. Baszki, Bullock+Blanchett oszkáros, Helena Bonham Carter kétszeres jelölt, a rendező faszi meg egy olyan Pleasantville-t rakott az asztalra anno, amit bűn, hogy senki nem látott.

    Eddig egyedül a forgatókönyvíró terén nem győztek meg, pedig az elég fontos lenne.

  5. zsigerből én sem, de ezekkel a csajokkal akár új franchiset is csinálhatnának, vagy valami olyan régi film remakejét, amiből nincs azóta 9/10-es változat.

  6. Cate miatt még lehet hogy jó is lesz egy itthoni filmezésre, de mindy miatt ez egy elég vastag “lehet”

  7. Tetszik a szereposztás, meg (nem kicsit) jó a rendező. Ebből még bármi kisülhet.

    A Szellemirtókkal való párhuzamba állítás hülyeség. Az Ocean’s sosem volt kultuszfilm. A Ghostbusters pont azért fáj sokaknak, mert azt láthatóan meggyalázták. Itt az Ocean’s pont azért alkalmas 42. alkalommal is a remake-re, mert a szabadabb története lehetővé teszi. Hiszen annyi rablás és annyi érdekes értéktárgyat lehet elemelni, amennyit akarsz.

  8. Egyetértek, sz utsó kettő hsz-szel. Mindamellett totál nem értem… miért indokolt? Minek még egy?

  9. En csak Cate Blanchetten lepodtem meg, azert o egy kulon kategoria. Gondolom o lesz a noi Terry Benedict, mas szerepben nem nagyon tudom elkepzelni. Erdekes a szereposztas eddig, az biztos.

  10. Vicces, hogy folyamatosan kampányolnak, hogy “nőket a filmekbe”, meg “egyenlő bánásmód a nőknek”, de eddig ennek a szellemiségében csak férfi ensemble filmek női változata készült el (Ghostbusters, most ez). Mintha Hollywood azt a leckét próbálná szemléltetni, hogy a nőkkel semmi se lehet eladni, csak jól megalapozott franchise-ok remake-jét / folytatását. Hogyha tényleg ennyire hőbörögnek a nők bánásmódján, akkor miért nem ragadják meg az alkalmat, és csinálnak valami fasza eredeti filmet?

  11. @Venom – végre valaki, akivel tökre egyet tudok érteni. Nem azzal van a gond, hogy kiket raknak bele egy nöi remake-be, mert mint olyan semmi értelme. (megjegyzem nagyrészt a nem nöi remake-eknek sem) Ha nöi egyenjogusàgot akarjàk promotàlni a holivudi nagy fejek, akkor tessék irni egy eredeti sztorit nöi hösökkel. Mondjuk a történet màsik oldala, hogy lassan màr semmit nem probàlnak be, ami eredeti ötlet, ami meg mégis elköszül, és kicsit is sikeres, abbol rögtön frencsàjz meg filmes univerzum készül…
    Bejäratott sztori, nökkel meg kész fönyeremény, nekik ugyis kevesebbet fizetnek :D Szànalom. és akkor amikor jön a szar màr az elsö bejelentésre, akkor lehet nögyülölözni, mert annyira polkorrekt a vilàg, hogy tökmindegy mit mondasz, ha kritika éri, csak te lehetsz a fasz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.