John Williams visszatér!

Avagy Spielbergék komolyan gondolják az Indiana Jones 5. részét, mivel a nemrég kiderült “Ford is benne lesz” után most azt tudhattuk meg, hogy Williams hozza össze a film zenéjét.

CkjizemUgAAMK9x

human
írta
2016. 06. 11. 03:52
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “John Williams visszatér!” bejegyzéshez

  1. Az öreget már nyugodtan hagyhatnák nyugdíjba menni… És elvileg nem úgy volt, hogy a 8. résznek már Desplat fogja a zenéjét írni?

  2. Minden tiszteletem John Williamsnak, legnagyobb elő zeneszerző, de ha csak arra képes hogy a Hp-bol lopva tegyen új főtémát annak a filmnek a folytatásába ami miatt mindenki ismeri a nevét, akkor inkább tényleg vonuljon vissza és pihenjen.

  3. nem lopta. a HP-t is ő szerezte, csak társszerzőkkel. a sajátját aligha lophatná el :D

  4. 8: Ez szerinted mentség? Mégis csak star warsrol beszélünk es új trilógia indul, nem kellene egy leheletnyivel több temat elvárni mint azt az egy darab atmentett dallamot?
    Indynel ezek után nehez elkepzelni h ne szinten csak a nevet adja a mester sajnos.

  5. szerintem nem azzal volt a baj hogy valamelyest hasonlított. elvégre a téma a ugyanaz olyan szinten hogy van egy hiper szuper erejű kiválasztott aki nem ismeri a szüleit és pocsék élet van. nem csodálom hogy ugyanazt ihlette meg a kettő. inkább az volt a baj hogy ezen kívül nem talált ki semmi jót a filmbe. ha lett volna még 2-3 emlékezetes zene, senkit se érdekelne hogy most hasonlít a HP-ra

  6. @Cardas, ha szerinted “a sajátját aligha lophatná el”, valószínűleg nem hallottad még a “hornerizmus” kifejezést. Amúgy Williams is lop nagyoktól, pl. Bartók, stb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.