Karakterképeken a legrosszabb hősök

Worst Heroes Ever, ahogy a Suicide Squad összes eddigi trailere mondta. Most egyesével megnézhetjük őket újra, mivel ilyen promóképek érkeztek a filmhez.

The-JokerHarley-Quinn

Deadshot-1Captain-Boomerang

Amanda-WallerRick-Flag

The-EnchantressKatana

El-DiabloKiller-Croc

Slipknot

20 hozzászólás a “Karakterképeken a legrosszabb hősök” bejegyzéshez

 1. Szerintem elég bénák ezek a képek (főleg az eddigi anyagokhoz képest), de ettől függetlenül lehetetlenül várom.

 2. Harley Quinn még mindig üt. Szerintem már miatta megéri megnézni ezt a filmet…

 3. Annyira elégedett lennék, ha a csajokra is jutna kellő játékidő. Gondolom Smith karaktere lesz kidomborítva a legjobban, meg talán Harlequinn, de én szívesen megismerném ezt a két másik csajt is alaposan. Érdekesnek tűnnek.
  Mondjuk úgyis Joker lesz a bomba, meg a Batman cameo ;)

 4. Hát nem tudom nekem ezek olyan képek mintha haloweenkor fényképezték volna

 5. Ezek mindig szarul néznek ki, nem egyenháttér előtti vakuval fotózásra lettek tervezve, hanem arra, hogy a hatvan szűrő rátétele után fazsák legyenek.

 6. Nekem Joker annyira műnek tűnik. Mint valami rossz plasztik baba.
  Valószínűleg jól fogja játszani a szerepet, de a design az eléggé mehh.

 7. Szerintem meg ez a Joker az eddigi legjobb Joker :) Na jó, Heath Ledger után a legjobb :D Harlequinn-t napjában többször is ugye, a többiek meg jók úgy ahogy vannak :D

 8. Valaki azt mondja meg nekem Harlequinn mitől ekkora kult idol-bálvány-istennő? Most nem azt mondom, szép csaj, meg tetszik ez a rossz kislány style, de tumblr oldalakat kicsit erősnek tartok a karakternek.

 9. én azt nem értem, hogy miért mindig komoly arcot vág Joker? ő nem a komolyságáról híres, komolykodik eleget Batsy :D oké tudom én is, hogy nem poszterek, de nekem olyanok mintha diákigazolvány képet csináltattak volna :D

 10. Harley Queen = Margot Robbie miatt ekkora nagy szám … :D
  Szerintem ő napjaink egyik férfi ideálja.

  Will Smith régen kedvencem volt, de nagyon nem örülnék ha az ő karakterét előtérbe helyeznék csak azért mert WS… :S

  Heath Ledger féle Joker egyedi volt mint ahogy maga az egész Nolan féle Batman trilogia! Akkor ütött, de még egyszer ugyan az már sok lenne.

  Általában vissza fogottan szoktam várni a filmeket, de sztem ez a Joker odabasz lesz :D Sokat várok tőle. (Tőlem aztán Jared Leton kívül bárki más is játszhatná, ha ugyan ezt hozza akkor királyság) :D

 11. Bizakodó vagyok, meg fogom nézni, már csak Joel Kinnaman miatt is, mert imádom a pasit a The Killing c. sorozat óta. :)

 12. Jared kíváló Joker lesz.
  Joel tényleg nagyon jó volt a The Killing c. sorozatban, ahogy az egész sorozat is kíváló…de azon kívűl egy 0 a szinészi játék más filmekben (számomra).
  Smith remélhetőleg ugyanannyi játékidőt kap majd mint a többiek, bár nekem nincs bajom vele…mostanság szar szerepei vannak…ennyi.

 13. Ezt a filmet máris megbuktatta Mr. Will Ultimate Super Ego Bl@ck Motafuka Smith és az ő óriási arca. Remélem, azért a fiát nem teszi bele Minime-nek :S :@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.