12 hozzászólás a “Stewart és Jackman a Wolverine 3 forgatásán” bejegyzéshez

 1. Javítsatok ki ha tévedek, de a Prof karaktere elvileg nem él már a filmes univerzumban. Az x-men 3 közben csúnya véget ért, nem?

 2. ntsc: az x-men 3 stáblistája után volt egy plusz jelenet ahol, az ikertestvére testébe (aki kómában feküdt hosszú ideje) “integrálta” a tudatát. a filmben is volt rá utalás, egyszer a diákoknak meséli, hogy lehetséges lehet egy agyhalott ember testébe átvinni egy másik ember tudatát.

 3. Az eljövendőben törölték a régi trilógia cselekményeit, Főnix nem ölte meg a profot. Bár ezeknél az X filmeknél már a kutya sem tudja, hogy mi van. Az eljövendő agymenés elk*rta az egészet.

 4. @Lasden: stewart karaktere lehet, hogy tényleg a halálán van, lásd a fellökött nőt mögöttük…vagy csak ennyire koncentrál, hogy telepatikusan húzza a farkast a szék mögött…

 5. Hát, ha a szuperlassan öregedő Logan is korosabb már, akkor logikus, hogy a prof is legyen már öregebb egy kicsit. :)

 6. Wolverine az új idősík járulékos vesztesége. Fogalmunk sincs, mi történt vele az Apocalypse és e film közt, vagyis nincs meg az érzelmi kapocs. Ezt a filmet még a Dofp előtt kellett volna.

 7. Lehet csak rosszul van , logan meg gyorsan tolja .
  Az eljövendő múlt napjai vége ugye ott van Jean meg bestia ,most akkor vagy törölték az egész régi trilógiát és ugye ezzel azt is mikor logan Japánban volt,vagy az is lehet hogy még 3.Film elött jött vissza ,nem tudom.
  Deadpool ból idézve
  Colossus-elviszlek a professzorhoz
  Deadpool-mcavoy vagy Stewart mert nem igazán értem ezt az idő vonalat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.