Egy kisfiú és a sárkánya

A Pete’s Dragon érkezett újabb előzetessel. Basszus, ez jó lesz. De most komolyan. Nyilván gyerekfilm, de az Iron Giant és a How To Train Your Dragon ugrott be az előzetes közben. Tudom, hogy az eredeti film régebbi, mint a két említett, de a remake kicsit más, mint az. Nemsokára kiderül, hogy a Disney az Alice buktája után mit ad nekünk még nyáron.

petesdragonnewtrailer

Az új trailerből már a “meglepő” konfliktus is kiderül, miközben rengeteg kalandot mutogatnak. Videó a tovább mögött.

16 hozzászólás a “Egy kisfiú és a sárkánya” bejegyzéshez

 1. Áh, igen, a kisfiú találkozik egy idegen lénnyel, először senki nem hisz neki, aztán hisznek neki, de van egy idősebb férfikarakter, aki szerint veszélyes, és fogva kell ejteni / meg kell ölni, viszont a film végére ő is meggondolja magát. Ez valami fájdalmasan klisének tűnik, mint valami Showtime délutáni film.

 2. Nem nézem meg, mert biztos bántani fogják a sárkányt én meg akkor sírok :D

  De miért plüss a sárkány?

 3. Klisés de ma már mi nem az?mind amelett meglehet nézni,itt azt kapja az ember amit lát,engem nem zavar hogy ilyen a sárkány,ez legalább új féle

 4. Az eredetiben nem volt teljesen láthatatlan a sárkány? Nekem úgy rémlik senki nem látta Peten kívül. De akkor most tényleg a fentebb leírt sablonsztori lesz. Cuki meg minden, csak láttuk már milliószor.
  Meg lehet az is levon az élvezetből, hogy már nem vagyok 8.

 5. Nekem az eragon ugrott be ahogy néztem, annyi különbséggel, hogy ez a jelenben játszódik :)

 6. Miért klisézik mindenki? A klisé szinonimája a valóság ha szigorúan vesszük. Hiszen minden klisé valóságon alapszik. És most ne ragadjunk le egy sárkánynál, maga az ötletnek van valóság alapja.

  Szerintem nagyon jónak tűnik és magasról teszek rá hogy plüss sárkány, egyébként tényleg tiszta Süsü. :D

  Nem mellesleg ez a film, ahogy sok más, bemutatja miért rühellem az emberiséget. “PUSZTÍTSUNK EL MINDENT AMIT NEM ÉRTÜNK VAGY FOSUNK TŐLE!” Ez a valóságban is így van. Jönnek a tudósok azzal pl hogy meg akarnak érteni valamit pl kutatják a dinoszauruszokat ugye, de ha véletlen sikerülne a valóságban is feltámasztani vagy csak találni egyet azonnal meg akarnák ölni mert hogy képzeli hogy erősebb mint egy ember. :D Szánalmas egy faj vagyunk hiába.

 7. DarkEagle;
  Én veled értek egyet, pontosan így van! A többi szarral meg nem kell foglalkozni! Akiben van még egy kis gyerek azt tuti megfogja ez a kis film! Engem lenyűgözött pedig 35/F. Igazi kis siratós film lesz tuti!

 8. Nem hiszem, hogy nagyon siratós film lenne, ahogy korábban írták. Az első oka, hogy lelőtték az egész filmet a trailerrel, a második meg, hogy tényleg 100x látott sablon az egész alapja. Itt minden fűszál mögött megbúvó csattanót előre lehet majd tudni, már ha egyáltalán lesznek benne csattanók, amiben nem igen vagyok biztos. A sárkány kinézete pedig ha cuki, meg ha gyerekeknek készült rémes. Bár érthető, hogy a Disney inkább nyúl olyanhoz, amit 100x látott a közönség, a gyerekeket meg viszik rá a szülők, mint hogy újhoz nyúljon, utóbbiból sajnos egyre kevesebb van, pedig tuti hogy százával vannak beborítékolva a jó történetek jó karakterekkel az írói részlegen, csak pénzt nem kapnak a megvalósításra, így nézhetjük a lerágott csontok maradványait újra és újra…

 9. DarkEagle: Tudod, te, mit jelent a klisé? Azt jelenti, hogy egymilliószor láttuk már ezt a filmet, ilyen-olyan köntösben. És ez nem alaptalan szarozás, ez nagyon is megalapozott kritika. Ugyanolyan ötlettelen, mint az összes Transformers folytatás hulladék.

 10. Venom: Láttad a filmet? NEM! Akkor nagyon is alaptalan szarozás! ;)
  Egyébként meg az hogy valamiből sokadik újra készül nem jelenti hogy annyit is fog érni mint a Transformers. :D A klisét meg manapság kb minden filmre rálehetne fogni. Szóval ez nem érv semmi ellen. Lehet filmet klisékkel is jól megcsinálni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.