31-előzetes: Rob Zombie új

Melyik univerzum az, ahol a “from horror mastermind Rob Zombie” és a “visionary director” kijelentések állnak az öregre? Még ha pár filmje fogyasztható is volt esetleg. Na mindegy, itt a 31 előzetese, amiben pár embert elrabolnak, és őrültekkel szemben kell túlélniük 12 órát a megmeneküléshez.

32-trailer

Az előzetes a tovább mögött. Absz nem meggyőző sajnos, pedig az alapban lenne puskapor talán.

human
írta
2016. 06. 15. 03:44
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “31-előzetes: Rob Zombie új” bejegyzéshez

  1. Nekem pl a 2 új Haloween filmje tetszett, valamint a sorozatgyilkosos filmje is jó volt. Igaz, mindegyik otthon nézős, ahogy ez is annak tűnik.

    Off: Sheri Moon még mindig jó bőr.

  2. Én így reklámoznám: tetszett a kurvaanyázó bohóc az 1000 halott házából? Most másfél órán át élvezheted.

  3. Rob Zombie a horror mastermind? Miért nem mindjárt Eli Roth? ZS Kategóriás filmek, mint anno a Zemeckis által gründolt 13 kísértet, Wax Múzeum és más förmedvények…

  4. Azért a két Captain Spaulding film szerintem zseniális, még ha más maradandót nem is tett le az asztalra.

  5. wow, nem tudom ki franc biztatja ennyire ezt a csávót, de tökjó lenne, ha csak simán lehúzná az ötleteit a klotyón…ehelyett a mozikat használja és egyenesen az emberek arcába tolja, mert megteheti… nő színészi képességei meg kb. egy szinten van az mtv mozik sztárjaival…pedig egy horror filmben azért nem kell oscar díjas alakítást nyújtani.

    tök fura, hogy ennyire feltud húzni ez a csávó, pedig az első Halloween remakeje még tűrhető volt és még a zenéjével sincs bajom, mert nem hallgatom, de a horror filmeket szeretem sajna :D

  6. Az a baj, hogy komolyan veszitek RZ-t. Ezt a hibát ő soha nem követte el, mindig is önmaga paródiája volt és maradt. A Halloweennel hibát követett el, nem kellett volna belevágnia egy régi franchise remake-jébe, de kb. ennyi. Az összes többi csak hülyülés, akárcsak a zenéi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.