19 hozzászólás a “Fassbender az Alienek ellen” bejegyzéshez

  1. A Prometheus után nem tudok lelkesedni ezért a filmért, hiába lesznek benne banánfejű kedvenceim. Valami hatalmasat kell alkotni az öregnek, hogy megbocsássam neki, legfőképp azt, hogy a Space Jockey-ből egy szkafandert csinált, amibe naná, hogy egy emberszabású űrlény van. Mondhatni egy kigyúrt ember. Fuck!

  2. Én bírom a Prometheust. Rajongok az alternatív tereméstörténetekért, főleg ha ezzel egy high budget sci-fi áll elő.

  3. Mi az a haj faszbender? Vagy a második részre David már nem festi szőkére a sérót, mint a Prometheusban?

  4. Gondolom az idegen bolygón nem nagyon tudott hajfestéket szerezni szerintem már annak is örülhet ,hogy ha Shaw-nak sikerült összeraknia.

  5. Mondjuk az még mindig fura számomra, hogy a Prometheusra felvitt 2 évre elegendő hajfestéket

  6. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy miként szerelte össze a csaj! Mert azért nem vitt magával egy egész garázsbüfés felszerelést….

  7. Azért nő a haja, mert van vérkeringése. Az a fehér lötty a vér szerepét tölti be nála, így nőnek a kis hajhagymáiból a szálak kifeléje

  8. Jah mert a nőnek kellett összerakni, arra senki se gondol hogy ez egy új android? Az új küldetéssel érkezik vszínű

  9. Nem, azt mondták, hogy David már évek óta a bolygón él. Ő fogadja az új küldetés résztvevőit. Persze, nem zárható ki, hogy több David android is lesz a filmben.

  10. Persze az is előfordulhat ,hogy a Covenant legénysége rakja újra össze David-et…

  11. Inkább csak az a furcsa, hogy nem szőke hanem barna. Egyébként ez egy tervezett mesterséges szintetikus lény. Korán sem biztos, ugy van elkésziitve, hogy bibelődni keljen a hajával mert nő, vagy vágnia a körmeit…Alvást tettetni, meg evést tud, de eggyikre sincs szüksége mivel gép. Ezek is csak a legénység miatt vannak. Könnyeben a társuknak érezhetik.

  12. Ha a forgatókönyv nem lesz egy katyvasz mint az előzőnél akkor sztem nem lesz baj. Ott rendben voltak nagyon a díszletek, cgi, art, jelmez stb.

  13. Olvasva a kommenteket fentebb…csak mosolygok.
    Tenyleg ilyeneken lovagoltok hogy “hogy rakta ossze” meg
    “miert no a haja…hajfestek” stb…nem tudunk semmit meg.
    Teaser-t sem kaptunk, a sztorirol nyulfarok info szivargott ki,
    de nehany hiena maris fikahadjaratot inditott. Imadom Scottot,
    imadom az egesz alien-frencsajzt, imadom es sosem eleg belole.
    Kell, es hatarozottan “elrakos a polcra” majd a 1080p valtozat
    ebbol is, ahogy a tobbi epizod. GO RIPLEY GO!!!
    Koszonom.

  14. Valószínűleg a “David” egy széria, és ez egy ugyanolyan, de másik android lesz, és hogy mindenki értse azért, másmilyen színű lesz a haja. Vagy a képen az android tervezője látható, aki a saját képmására hozta létre azt, értitek, mint Bishop meg a teremtője volt, jujj, de izgi. Mert ez annyira, de annyira agyas dolog, értitek, teremtő, tervező, lehet karácsonyfa a filmben, meg kétezer év, és akinek beugrik róla Jézus, az jaj, de nagyon okosnak érezheti majd magát. De az is lehet, hogy még ennél is sokkal, de sokkal agyasabb lesz a film, és ez egy replikáns a Blade Runnerből. Vagy egy útonálló a Robin Hoodból. Vagy egy légionárius a Gladiátorból. Tök mindegy, bármilyen hihetetlen baromságot képesek beletenni, nincsenek illúzióim.

  15. @Rolee : ott a pont! Ez a szkafanderes húzása agyonverte számomra a misztikumot! Kigyúrt kopaszokat láthatunk bármelyik csehóban, nem való alien filmbe, főleg nem Space Jockey-nak. Ez kb. olyat nyomott nekem,mintha a Rambo 5 végén kiderülne, hogy Sly nem is Sly hanem csak egy maszk és ő igazából Edvard a Twilightból!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.