Na ki kapott spinoffot a Conjuring 2-ből

Aki már látta a filmet, az talán nem fog meglepődni: a nővér. The Nun lesz a film címe.

conjuring_2_publicity_still_2_h_2016

Bár az első részből kivált Annabelle nem volt akkora siker, főleg kritikailag, viszont egész jól hozott, szóval nem véletlen a stúdió döntése.

Ebből akár hét kérdése is lehetne: mi a jobb horroroknál, ha folytatják őket és úgy állnak a földbe sok rész után, vagy ha spinoffolnak?

human
írta
2016. 06. 17. 04:04
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Na ki kapott spinoffot a Conjuring 2-ből” bejegyzéshez

  1. Érdekes kérdés. Nekem tetszett a 2. rész, de szerintem kicsit túltolták. Túl sokat mutattak az első részhez képest. Amennyire fontosnak állították be a nővér karakterét, pont annyira fogalmunk sincs hogy ki ő és mit akar. Ha a folytatásba beleteszik oké, de külön filmnek nem látom értelmét, mert úgy akarják beállítani, hogy ő a nagy gonosz a történetben.
    Viszont egy spin-off esetében megvan az esély, hogy valami újat alkot az ember, ahelyett, hogy csak nyújtja fölöslegesen az alap film történetét. Igaz az Anabelle esetében nem sikerült túl jóra. Igazából ez franchise függő.
    Ebben az esetben én úgy érzem, hogy bár James Wan tehetséges, de a barátai akinek lepasszolja ezeket a filmeket már nem annyira. Persze minden film egy új esély, a Lights Out trailertől például besz@rtam a moziban, remélem nem csak sok jumpscare 0 hangulat lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.