A Disney több Indy filmet akar

Úristen micsoda meglepetés, amikor megvették a Lucasfilmet, akkor nem csak Star Wars, de Indiana Jones franchiseban is gondolkodtak. Most meglepődtem. Egy a Disney CEOjával készült interjúban ez hangzott el:

Not like Star Wars, but we hope… right now, we’re focused on a reboot, or a continuum and then a reboot of some sort. Well, we’ll bring him back, then we have to figure out what comes next. That’s what I mean. It’s not really a reboot, it’s a boot — a reboot. I don’t know. We [got] Harrison Ford as Indiana Jones in the film. But then what’s the direction? I’ve had discussions about what the direction is, [but] I don’t want to get into it. I don’t think it reaches the scale of the universe of Star Wars, but I see making more. It won’t be just a one-off.

Mintha nem állt volna készen a kérdésre, röviden: most itt van ez a film Harrison Forddal, lesz ami lesz, talán ez is reboot, talán ezután lesz a reboot, de valami boot mindenképp lesz. Tippre már kész vannak a tervek, de nem akarja kifecsegni, elrontani a régi rajongók kedvét. Azért nem akkora filmes univerzumot terveznek, mint a Star Wars köré.

Indiana_Jones_and_the_Kingdom_of_the_Crystal_Skull_5

Az Indy 5-öt ugye Spielberg rendezi nekik, és Harrison Ford szerepel majd benne. De hát már most is iszonyat öreg a színész, ahogy fentebb is olvasható biztos nem rá akarják majd építeni a folytatásokat, még akkor sem, ha tényleg nem ölik meg az ötödik részben.

Amúgy apró hír, nem is tudom miért tartották sokan fontosnak, de SPielberg kijelentette, hogy ő tuti nem rendez majd Star Warst.

human
írta
2016. 06. 22. 22:09
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “A Disney több Indy filmet akar” bejegyzéshez

 1. A Disney lenyugodhatna,az Indy Filmeknél van egy fajta horror jelleg,mint az arc leolvadás,meg a többi,most Disneyvel olyan ehhhh lenne,bár a 4.rész akár Disney is lehetne

 2. egyszerű a recept. legyen egy jó színész, és használják a bevált Indy sztori elemeket – sebezhető akcióhős, az elején egy kis kincsvadászat a nagy előtt, pofonegyszerű sztori de jól vezetve, és kevés cgi. mivel nem kell univerzumokat átívelő eseményeket lebegtetni részenként, lehet kerek filmeket csinálni, nem fog abban szenvedni, mint most a marvel, dc, warcraft. nem nagoyn nézem ki a disney-ből, hogy ezt elrontaná, remélem bejön a tippem és jó lesz Ford leváltása után.

 3. annyira nincs normális kalandfilm, hogy én már azt se bánom ha szerencsétlen Indy frencsájzon akarnak felkapaszkodni, csak csináljanak egy fasza, hangulatos, mocskos, legendákra, elveszett városokra építő, sok helyszínes valamit, amiben nem fogyatékos karakterek vannak.
  írnám hogy “ugye nem kérek olyan sokat” de sajnos igen
  talán majd az Uncharted film, egyszer…

 4. Látom nem kapkodnak vele, ha még a sztorit se találták ki.
  Igaz, a jó munkához idő kell, csak szóljanak Fordnak, hogy el ne patkoljon addig…

 5. Csinálhatnák úgy is, hogy néhány jelenet vagy flashback Indy fiatal korában játszódna. Ezzel be tudnának vezetni egy új szinészt. Aztán a következő részt már forgathatnák vele.

 6. Tanárként visszatérhetne azért, ahogy óra után egyengeti a feltörekvő diák útját, mint egy mentor.

 7. James Bondhoz hasonlóan csak simán át kellene adni a szerepet valakinek. Lesz egy befejezetlen ügy, öreg Indy visszaemlékezik, bemesélik az új Indyt, majd a történet végén az öreg Indy csak elégtételt vesz a fiatallal elkezdett főellenségen. Így kapunk újat és régit is, majd onnantól már csak az “új” szerepel. Nem kell ezt túlragozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.