Rick Ford visszatér

Egy dolgot még azok is szóba hoznak, akiknek nem tetszett a Melissa McCarthy főszereplésével készült Spy: Jason Statham hatalmas volt benne. Megnyugodhatunk, a Spy 2-ben (Feig már előre fizet a GB bukásáért?) McCarthy mellett visszatér Statham karaktere, a legférfiasabb férfi kém Rick Ford.

I watched the woman I love get tossed from a plane and hit by another plane mid-air. I drove a car off a freeway on top of a train while it was on fire. Not the car, *I* was on fire.

ford-spy

Mondjuk a Spy főcím utáni jelenetét látva várható volt, hogy kapunk még Stathamből. Feignek elvileg van egy hatalmas *vicces* ötlete, amit majd megvalósít vele.

human
írta
2016. 06. 22. 04:03
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Rick Ford visszatér” bejegyzéshez

  1. az csak tipp volt, de eléggé észrevehető néha mintázat. mint amikor a john carter után hirtelen volt ötlete a rendezőjének a finding dory folytatására. a spy 2 is, feig állandóan egyedi ötletes filmeket csinált (bridesmaids, heat, spy midnegyike “új” film), de a GB után úgy tűnik egyet nem kockáztathat majd. aztán lehet h siker lesz a GB, ki tudja.

  2. szerintem a Spy-ban még McCarthy is vállalható volt, Statham karaktere viszont egyedül sok lenne egy filmre.

    vagy össze kéne ereszteni egy csapat kémmel – a Spy legjobb részei egyértelműen a mellékszereplőkhöz kötődtek, Statham, a kütyüs arc, az olasz kém, a szőke testőrgyerek. ha hasonló minőségű karakterekből összeszednének egy párat és velük nyomulna Statham, arra mennék simán.

  3. Előre félek, hogy a “nagy ötlet” valami olyasmi, hogy Stathamet nőnek öltöztetik.

  4. Feig olyan a vígjátékoknak,mint Olivier Megaton az akciófilm zsánernek.
    Szart filmeket csinál de legalább egyre többet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.