Heti bemutatók: június 23.

Két modell és egy katasztrófa. Film?

id4-gallery2

  • A modell (The Model) – dán dráma.
  • Neon démon (The Neon Demon) – a Drive rendezőjének új filmje eléggé lassú, vizuálisan gyönyörű, és batshit insane.
  • A függetlenség napja – Feltámadás (Independence Day: Resurgence) – gondolom a többséget ez fogja mozgatni, megyek én is veletek. Reméljük a legjobbakat.
human
írta
2016. 06. 23. 12:24
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Heti bemutatók: június 23.” bejegyzéshez

  1. Sziasztok!

    Mivel a Cinema City szarik rám ezért itt tenném fel a kérdást hátha valaki esetleg tudja…

    Szóval szerintetek a Függetlenség napját meddig játszhatják IMAX-ben? Sajnos csak jövő hétvégén tudnám nézni és kifejezetten IMAX-ben szeretném.

  2. Na ezt most nem vágom human. Úgy értem időügyileg meddig játszanak manapság egy filmet IMAX-ben? 1 hét? 2 hét?

  3. Prothean, szerintem attól függ, hogy mikor jön a következő IMAX film. Én például a Dzsungel könyvét terveztem ott megnézni de mire rávettem magam már a Captain America ment IMAX-ben. De nem hiszem, hogy ezt 2 hét után levennék onnan.

  4. human: ezt már biztosan sokan kérdezték, de te miért nem jársz sajtóvetítésekre? Nálad ezerszer kisebb oldalak – akik egyébként sajtónak nevezik magukat – járnak el és teszik ki a kritikáikat már a premier előtt. Vagy pont téged nem hívnak, holott ez kb. a legolvasottabb magyar filmes site, elég csak a kommentek számát összevetni itt és más oldalakon.

  5. Ha sikerul akkor jovo het szerdan nezem a fuggetlenseg napjat. Egy Transformers szintet varok el szoval nagy elvarasok nincsenek. Aki teheti eredeti hanggal nezze a magyar elozetes pocsek hangilag.

  6. SPOILERZ

    Most jövök a függetlenségről és sajnos nem tetszett, nem volt meg benne a + és aggódnunk sem kellett (persze nem azért, mert tudtuk, hogy jön a 3. rész). Meg túltolták azt, hogy a sztori szempontjából mindenki összetalálkozik, illetve valóban ott van az 51-es körzet Nevadában, de hogy már ennyire könnyen odataláljon mindenki (oké Las Vegastól kell menni de akkor is). Persze ezek nem indokok, Smith pedig bánhatja, szerintem az a forgatókönyv sokkal jobb lett volna és a végén sem lepődtem meg csak biztos voltam benne, hogy a 3. részt már itthon fogom nézni. Amolyan egyszernézős sci-fi, noha a látvány szép és a sztori… oké jó a sztori, de az ember valahogy többet várna, így 20 év után, próbálom megfejteni, hogy miért nem tetszett, de lehet, mert túl sok ilyet láthattunk az elmúlt 20 évben és nem volt ami meglepjen látványban, de akkor ez meg azt jelenti, hogy a sztorival voltak gondok, biztos ami biztos a dokit túltolták, ahogy mindenki mást, nagyon látszott, hogy a rajongóknak kedveztek, ugyanis Smith-en kívül mindenkit visszahoztak valamilyen formában (túl sokáig). Nem mondom, hogy rossz film, aki látta az elsőt az mindenképp nézze meg, de valahogy többet vártam.

  7. Dr Okun-t pl hogy hozzák vissza? Spoiler keretében csepegtethetnél róla valamit :) Vörös papnő keze van ebben a dologban is?

  8. DnP
    SPOILER
    SPOILER
    SPOILER
    SPOILER
    Egyszerűen csak
    kómában volt.
    SPOILER
    SPOILER

  9. DnP
    Ma előtte megnéztem és figyeltem a dokinál, de tényleg nem volt egyértelmű, hogy mi lett vele, noha nem lélegzett, de nem is robbant fel. :D Próbáltak minél több színészt visszahozni és vissza is hoztak jó párat. :D

  10. “human: ezt már biztosan sokan kérdezték, de te miért nem jársz sajtóvetítésekre? ”

    mert egy vagyok közületek? amúgy kapok sok meghívót, de amin voltam az teljesen más volt, mint “veletek” menni, avagy normál közönséggel. plusz a sajtóvetítéseken adott, hogy ami szinkronosan jön azt csak szinkronosan adják, ami 3D azt 3d-ben. ez utóbbi főleg nem mozgat.

  11. Human ezzel így nem is lenne gond, csak hogy kevés az oldalon a kritika. Ha időben és nagyobb számban írnád a kritikákat, sztem fel sem jött volna a kérdés.
    Függetlenség napjának szurkolók hogy jó legyen, de sajnos úgy néz ki hogy csalódás lesz. Ne legyen igazam!

  12. Bazmeg dejó nektek, itt Németben csak július 14-én lesz a premier, hogy nyalnák ki……

  13. Az Uratok

    Ausztria dettó :(
    Ez még elmegy, de anno a Prometheus-nál 2 hónap volt a csúszás.
    Valaki tudja, hogy ez miért van?

  14. turrican

    Fogalmam sincs, de hatalmas faszság. Az x-men apokalipszisnek pl ugyanakkor volt itt is a premierje, erre jön egy hónap csúszás a szinte legjobban várt filmnél. Fuck logic

  15. “de hogy már ennyire könnyen odataláljon mindenki”
    Kire gondolsz “mindenki” alatt? Az öreg már járt ott, talán többször is az elmúlt 20 évben, valószínűleg ezért tudta, hol van.

  16. de hogy helyből pont oda és pont akkor… és pont egy rakat gyerekkel… meg egy nyamvadt kutyával? :)

    Na meg az elnök 20 év punnyadás után eldobja a botot és eksönment játszik? Tudja az összes aktuális area51 kódot… EMP robbanás után vígan telefonálgatunk (a nem létező műholdakon keresztül)…. ezer mérföldes űrhajónál a látótávolságba érés 500 méter? Tüzelésre pedig elég 100-nál felkészülni, mert ne kapkodjuk el, és még számoljunk vissza 5-től.. antiókiai szent crazygránát? a kötelező buzi vonalról nem is beszélve… Elnök beszédét persze megint könnyes szemmel hallgatják a busmanok is, mert az annyira megható…

    Szóval nagyon sok sebből vérzik a film, de nem rosszabb mint az első rész, kb ugyan olyan debil, de szerethető :) Nekem bejött.

    Marvin a paranoid android mi a fenét keresett benne? :)

  17. Az Uratok :
    Annyira ne örülj, mert amit olvastam kritikákat az Independenszdéjkettőről azt sugallják hogy jobb kihagyni, csöpögős Amerikai szemét, az elnök megint akkora beszédet mond hogy leminősíti Bollywoodi produkcióvá.
    Meg Londonra rádobják Dubait, mi ez már ? :LOL

  18. Már várom az okfejtő okoskodásokat, hogy amerikába miért bukott a fügetlenség napja…:D

  19. a kritikák! nem elég amerikai! pedig egyszerű? a többi blockbsuterre hasonlító kék szűrős not fun dolognak nézett ki.

  20. Nekem tetszett az ID4 2, kb olyan volt, mint az előző rész. Szívesen nézném tovább az intergalaktikus részt.

  21. Vegyes érzelmeim vannak azzal, hogy intergalaktikus szintre emelik a háborút….ott mit fognak lerombolni? Mert már itt is sikerült a Szaturnusz gyűrűjét, meg a holdat is teljesen taccsra tenni…innentől kezdve reszkessen az egész galaxis, ha Emmerich harmadszorra is rászabadul, felgöngyölik a Tejutat is :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.