Mechanic: Resurrection-előzetes: Jessica Alba resurrection

Rendben, a trailerben bikiniben úszik a víz alatt, abszolút az örök klasszikus Alba feltűnés jutott eszembe, amikor az Into The Blueban tette ezt. Itt van az animgif. Vagy videó.

Ja hogy ez egy Statham film? Rendben. Szóval visszatér a Mechanic, akinek az volt a specialitása, hogy minden gyilkosságát képes volt balesetnek álcázni. Most viszont elrabolják a nőjét, így feltekeri 11-re magát és nem alakoskodik tovább, jöhetnek a fejlövések.

manlyman

Szerintem olyan lesz, mint az első, avagy teljesen nézhető, de nem klasszikus. A tovább mögött nézhető a trailer.

12 hozzászólás a “Mechanic: Resurrection-előzetes: Jessica Alba resurrection” bejegyzéshez

 1. Kihagytad, hogy nézzünk filmet vagy mit. Gyakorlatilag az egész sztorit ellőtték ebben a videóban.

 2. Statham filmet nem is a sztoriért szokás nézni… és szinte minden előzetese előadja a történetet.

 3. 1. ez tényleg “nézzünk filmet” trailer, de nem tűnik rossznak a cucc, szokásos Statham, egy random szombat este simán nézném
  2. basszus, Jessica Alba nem öregszik, vagy mi? pontosan úgy néz ki, mint az általad említett Into the Blue-ban (az animgif klasszikus)
  3. vajon Tommy Lee Jones megbánta már, hogy ízőrzőt növesztett a szája alá a film kedvéért?
  4. a CGI meg, gondolom, a filmben szebb lesz, mert, ha nem, az ciki

 4. Tommy Lee Jones meg Jessica Alba miatt érdemes lesz ezt is megnézni. Móka. Akció… Amúgy JA tényleg nem öregszik. Tudja a tutit.

 5. Simán nézős. Szegény Statham, ha valaki adott volna neki egy igazán jó forgatókönyvet, lehetett volna az úh Shcwarci/Stallone.

 6. @DonMaros: Hát, szerintem így is ő a kor Schwarzija, Stalloneja. És ha megnézed, annyira azért a két nagyöreg filmjeit sem a forgatókönyv adta el.

  Ez amúgy egész várósnak tűnik. Különösen, hogy jó ideje nem láttam Jessica Albát olyan filmben ami érdekelt is. Az meg, hogy nem öregszik… Még csak 35 éves, az ég szerelmére. Nem nyugdíjas, vagy ilyesmi. Az mindig is látszott, hogy megütötte a jackpotot a génlottón, úgyhogy abszolút nem meglepő, hogy 6-8 évet simán letagadhat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.