Micsoda épületek

Készül a Thor: Ragnarök díszlete. A forgatást július 4-én kezdik. Ez lesz elvileg Thor és Hulk buddy filmje, amiben ugratják egymást és képtelen kalandokba keverednek Taika Waititi (What We Do in the Shadows) rendezésében.

Thor-Ragnarok-set-1
Thor-Ragnarok-set-2

12 hozzászólás a “Micsoda épületek” bejegyzéshez

  1. “amiben ugratják egymást és képtelen kalandokba keverednek”

    Nem úgy volt, hogy Loki/Lorelei elvarázsolja Hulkot és arra készteti, hogy megtámadja, lerombolja Asgardot? A rajzfilmben így volt.

  2. Azért ha az asgardi apokalipszisből, amiben benne lehetne Hela birodalma, és még a cast is remek, végül csak egy vicceskedő buddy-filmet csinálnak, az minden eddigi Thor-t alulmúl majd. :(

  3. Persze a Ragnarok kifejezes egy konnyed vegkifejletre utal. Eddig se voltak jok a Thor filmek ezutan se varok toluk sokat. Most jon Loki fogonosznak micsoda valtozatossag.

  4. Mivel Thanosnak nagy szerepe lesz a filmben, így nem hiszem, hogy Loki lesz a főmuksi, főleg, ha Hela fogja betölteni a Halál szerepét.

  5. emese +1
    Ragnarok címmel, ami elvileg az asgardi apokalipszist jelenti, ne egy szimpla buddy filmet csináljanak már

  6. Nem lesz ez buddy film, nyugi. A ragnarök ideje alatt, az asgardi Istenek jelentős része meghal, ha csak 20 százalékban követik a ragnarök sztorik, akkor is meghal legalább pár szereplő. Nem hiszem, hogy könnyed hangulatú lesz a játékidő.

  7. miért ne lenne? azt nyilatkozták, h buddy film lesz, komolyan, a rendező személye is erre utal szerintem. ettől még lehet dark a vége. pl lethal weapon egyik legjobb buddy film de shane black ki akarta nyírni riggst a végén, így csak a csajnak lett annyi.

  8. Ez egy Marvel film. Hiába Ragnarok a címe, az csak egy jó reklám fogás. Itt egyetlen fontos karakter sem fog meghalni. Mert az erre nem járja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.