A FOX mindent Deadpoollal ad el

Komolyan, az X-Men: Apocalypse augusztus elején nyit Japában, ennek örömére a már általunk is látott X-Men trailer mögé egy Deadpool poénkodás is került. Rendben, a saját éppen megjelenő filmjét is reklámozza, de előbb az X-éknek ad egy kis lökést. De minek persze…

És ha már Deadpool, a 2. rész forgatását 2017 elején kezdik majd. Szóval 2018-ban nézzük.

8 hozzászólás a “A FOX mindent Deadpoollal ad el” bejegyzéshez

  1. Pont tegnap volt “szerencsém” megtekinteni a Deadpoolt, a film sikere kb akkora rejtély számomra, mint a Bermuda-háromszög. Egy tökéletesen lineáris vonalvezetésű, semmi fordulatot nem produkáló, talán 1-2 helyen megmosolyogtató film, egy alig felépített főhőssel és egy akkora 0 hátterű főgonosszal ami talán nem is fordult elő a világtörténelemben. És erre ment a virtuális önkielégítés heteken át.

  2. Nem baj, hogy neked nem tetszett, a lenyeg, hogy eleg sok embernek igen, igy lesz masodik resz. Te azt kihagyod, eleg sok ember meg nem. Mindenki boldog es elegedett lesz a vegen. Igy a vilag egy jobb hely lesz. Mindezt Deadpoolnak koszonhetjuk.

  3. minden deadpoolra vezethető vissza. szerintem ő találta fel a görgetőt az egéren és a swipeot a mobilon, hogy könnyen át lehessen tekerni ami az embernek nem tetszik.

  4. Nekem sem jött be a Deadpool, de el kell ismerni, hogy valamit jól csináltak, és bizonyos szempontból üdítő is volt a soha véget nem érő szuperhős felhozatal között egy ilyen önkritikát gyakorló film. A poénok fele gyermeteg volt sajnos, én az utalásokat, kikacsintásokat élveztem leginkább, meg 1-2 aljasul morbid poént (a kézlevágás ütött XD)

    Kicsit furcsa, hogy vele akarják eladni az ikszeket. Olyan balfasz szagú az egész, de mindegy.

  5. Bármilyen szuperhősös retek nézhető lesz, ha adnak hozzá egy kis deadpoolt! Nekem a múlt héten sikerült látnom a deadpool filmet és igazából kurvára nem csalódtam. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.