2019-ben jön a Minecraft-film

Kezdenek kifogyni az ötletekből? Költő kérdés. Az Emoji 2017-ben érkezik, aztán majd lesz Minecraft is 2019-ben. Mindkettő olyasmi, amiből minek filmet csinálni? Az egyik egy képtelen ötlet, de a Minecraft lényege a fantázia beindítása, ezért imádják ennyien, egy sandbox, milyen filmet akarnak csinálni belőle?

human
írta
2016. 06. 28. 04:13
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “2019-ben jön a Minecraft-film” bejegyzéshez

  1. [ World War Z 2 : Minecraft – Brad Pitt a családjával egész nap fákat ütöget, aztán rájuk esteledik és előkerülnek a zombik. Bevackolják magukat egy rögtönzött földkunyhóba, ahol átvészelik az éjszakát. Reggel felkel a nap, a zombik elégnek, happy end, zene, stáblista. ] Moziban nézős!

  2. Fene tudja… Akarmilyen agyatlan film is volt a Battleship, az eredeti jatek koncepciojat olyan furmanyosan vittek at vaszonra, hogy le a kalappal. Ha itt is villantanak valami olyat, akkor talan… De ez halovany talan.

  3. A lego movie is tiszta szar volt úgyis :) krumpli-burgonya, lehet ebből jó filmet, de úgyse fognak, sajnos

  4. Lego movie-ban poénkodtak a legóból adódó humoros dolgokkal. Ez működhet a Minecraftnál is, mert ott is megvannak a rá jellemző sajátosságok. Ennek ellenére a fő story szinte biztos, hogy a szokásos higgy magadban és legyél egyedi sablon lesz, ami már nagyon unalmas, de a gyerekeknek új lesz.

  5. Végül is, a Lego Movie az utóbbi idők legkreatívabb filmje volt, szóval nem érdemes ezt még leírni egyelőre. Én még várok pár évet egy előzetesre :)

  6. Mondjuk egy olyan sztorit el tudnék képzelni, hogy a főhősünk beüti a fejét, erre a világot hol a valóságban, hol a MincCraft szerű blokkokból látja. S akkor nem tudja eldönteni, hogy ő maga kezd el megőrülni és ott van vagy a valóság volt az illúzió ala Matrix.

  7. Telltale-ék egész decens sztorit raktak alá, miért ne mehetne ez a filmeseknek? Ja, mert minden videójátékfilm szar :/

  8. Na ja, a Battlefieldnél elég ütős lett a koncepció végül. Hasonló jól jöhetne, végre megtudnám, mi is ez a Minecraft :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.