Morgan még egyszer

Na megtudhattuk, ki és mi az a Morgan. Egy mesterségen előállított lény, az emberi evolúció következő állomása. Szóval nem egy Ex Machinát kapunk, hanem valami mást. Sajnos maga az előzetes bemutatja a filmet, de komolyan. Egyszerűen siralmas. Mondjuk a hangulat miatt az első percet érdemes megnézni, aztán kikapcs.

morgantra

A történet: Kate Mara karaktere egy világvégén levő titkos helyszínen igyekszik kivizsgálni egy ijesztő balesetet. A trailer és pár mellé csatolt videó a tovább mögött.

human
írta
2016. 06. 28. 04:21
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Morgan még egyszer” bejegyzéshez

  1. human: A tortenet siralmas vagy az, hogy elmeseli a trailer? Azert kerdem, mert ha az elobbi, akkor nezek trailert es masert megyek moziba, ha az utobbi, akkor trailer kimarad, aztan majd mozizok. Merhogy az elozo trailer megfogott.

  2. Ez kábé annyira menő, mint anno az árnyék nélkül. Meg a többi pincében/bunkerben menekülös film. Na jó itt fel is jönnek a felszínre. :)

  3. Nightstalker: a film jónak tűnik, mivel most láthattuk 2 percben, hiszen a trailer elmesélte.

  4. “Egy mesterségen előállított lény, az emberi evolúció következő állomása.”

    Tudom, ne keressek már logikát semmiben, de ez így önmagában egy önellentmondás, teljesen értelmezhetetlen mondat (nyilván nem human hibája, hanem a hülye készítőké): valahol az “agyának 5%-át használó ember” magasságába lőném be a hülyeség faktort.

  5. Igen, azért írtam, hogy “nyilván nem human hibája, hanem a hülye készítőké”.

  6. értettem, csak szerintem is vicces kicsit. de jó “szörnyfilm” még lehet belőle, csak nagyon komolyan veszik.

  7. Igen, ezért is akadok ki állandóan Nolanre meg Scottra például. A filmjeik hemzsegnek a hibáktól, következetlenek és ostobák, de a legagyobb baj számomra az, hogy véresen komolyan veszik magukat. Ezért imádtam az új Mad Maxet: ostoba és röhelyes, de nem is akar több lenni annál, mint ami.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.