12 hozzászólás a “A japánok Ghostbusters zenéje” bejegyzéshez

  1. valahogy ezt nem akarják hagyni vergődni, eszetlenül tolják minden piacon. kritika nélkül, előzetes érdeklődés alapján 50 millió körül taksálják otthon, az meg már szinte egy folytatást is megelőlegezne..

  2. Bemutató, aztán kukába az egésszel…

    Nyugi, már nem kell sokat aludnunk és túl is leszünk rajta.

  3. Ezeknek a japán nőknek kellett volna adni a főszerepet. Az még nagyobbat odabaszott volna az eredeti filmnek.

  4. És ez még mindig jobb mint a FOB-os.
    zsocso: nekem sokkal jobban tetszene velük a főszerepben. És persze 80as években játszódna New Yorkban 4 japán csajjal és egy arab titkárral csávóval, aki meleg. Azt a végén jönne egy jó csápos szellem.

  5. Ettől a zenétől esküszöm kedvet kaptam a filmhez! :D kár hogy nem japán nyelvű lesz az egész film, ezekkel a csajokkal! :D

  6. Valahogy az jutott eszembe, hogy mi lett volna, ha még a ’90-es években döntenek úgy, hogy csinálnak egy harmadik Ghostbusterst, de csajokkal. Még az is lehet, hogy akkor még jól sült volna el – más világ volt, a vígjátékok hangulata is teljesen más volt akkoriban (szerintem jobb, de ez ízlés kérdése), és akkor még az eredetihez is jobban kötődtek volna. Ezzel a mostanival tényleg valahogy az a baj, hogy nagyon kisiklott valahol a koncepció, és túl sok mindent akartak megváltoztatni rajta, ettől lett ez az összefércelt, frankenstein-szörny hangulata a filmnek, ami most még persze csak sejtés, mert a filmet nem láttuk, de az utálatnak ez is az egyik oka, a megerőszakolt, kiforgatott részletek.

    Szóval ha mondjuk ’96-ban, az akkori szellemben (haha), az akkori rendezőkkel, sztárokkal csinálnak egy csajos ghostbusters filmet, akkor szerintetek kik játszottak volna benne? :) Tegyük fel, hogy Reitman még rendezte is volna

  7. Julia Roberts, Cameron Diaz, Sandra Bullock és Queen Latifah.
    Ezt a szereposztást akár ma is megnézném! :)
    Persze az nem kétséges, hogy a gráciák a civakodásukkal tönkretették volna a forgatást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.