19 hozzászólás a “Képeken Pókember” bejegyzéshez

  1. Huskar
    A másik legjobb, hogy Tom nem igényelt kaszkadőrt, mert állítása szerint bármit képes megcsinálni.

  2. Ennek a csávónak legalább a rongy maszk is kinéz valahogy a fején, nem kell műanyag maszk, mint a gárfild torz fejére.

  3. DarkEagle: Igazából de, az volt.

    Mondjuk nem értem hogy mi a probléma ezzel. Ha nem találsz róla cikket, akkor magadtól nem jössz rá. Másrészt pedig nem véletlen, hogy a CG aranykora előtt nem készült értelmes élőszereplős Pókember feldolgozás…

  4. Ez az új ruha a színésztől függetlenül nagyon béna.
    Nem irigylem a mai fiatalabb generációt: az innováció nevében elcseszik számukra az összes ikonikus dolgot (pl. a film és képregényhősök nem és bőrszín változtatásai).
    Bár a modern Pókember filmekben üdítő volt látni a hálólengedezést, attól még nagyon nem jó, hogy a CGI teljesen bekebelezte a filmipart (is).
    Elég megnézni a mozik gyatra kínálatát – forgatókönyv nulla, mindent a legtöbbször gagyi látványra tesznek fel. Legutóbb a Tenger szívében esetében lógott ki a lóláb…
    A számítógép nem helyettesítheti az embert, a tehetséget és a kreativitást.
    Ideje lenne hívni Snake-et, hogy tegyen rendet a világban. :)

  5. De jooo!! kiváncsi leszek,hogy vészeli át a basztatásokat meg a pattanásokat!!

  6. Nem mindegy hány éves a főhős, úgy is infantilis lesz az egész film, mint kb minden Marvel film valaha…legalább nem megint egy jelentéktelen, semmilyen középkorú poszterfiú lesz a főszereplő, lásd, Chris Evans, Chris Hemsworth, Chris Pratt, stb. Nincs bajom velük, de tizenkettő egytucat mind.

  7. Northop

    Chris Pratt nemhiszem hogy velük egyenrangú, ő sokkal karizmatikusabb, viccesebb, és magát adja az első perctől az utolsóig :)

  8. Srácok, ennyi erővel mondhatjuk hogy Ryan Reynolds sem színészkedett a Deadpoolban, csak hozta azt az infantilis beteg lelkét.

  9. Nem mondtam, h nem színészkednek, csa azt, h kevesbbre emlékszem az alakításukból mint az izmaikból. Chris Pratt meg nekem inkább jópofáskodó, mint jópofa. Én markánsabb arcokat akarnék látni, és sikerült is már párszor, pl Mark Ruffalo Hulk-ént akkor királyság, h egymaga oda-vissza veri az MCU más színészeit.

  10. Azért Hiddleston,Downey,mindig hozza a formáját nem csak Ruffalo szerintem.Ewans is baromi jó kapitány.Talán nem az izmaikra kéne fókuszálni :D

  11. Evans annyira érdekes, mint egy darab tégla. A CW is annyira semmilyen volt, h még az itt nagyon szidott Tom Holland is lejátszotta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.