Bleed For This-előzetes: bokszfilm mindig jöhet

Miles Teller nem csügged a Fantastic Four után, hanem ismét kemény szerepben tűnik fel. A film Vincenzo Pazienza “Pazmanian Devil” boxolóról szól, aki bulizott, nőzött, és megnyerte középsúlyú világbajnokságot. Hogy mi a drámai fordulat? Egy autóbalesetben eltört a nyaka, de a végtelen kitartásával sikerült talpra, sőt ringbe állnia megint.

bleedforthis

Nyilván klasszikus sportfilm, az ehhez hasonló igaz történetekből csinálnak ilyesmit, de aki odavan a hasonló művekért az szerintem jól megcsinált filmet kap. Nem kerülgetem, remélem jót kapok. Miles Teller mellett Katey Sagal, Amanda Clayton és Aaron Eckhart tűnik majd fel. Videó a tovább mögött.

Inda backup:

10 hozzászólás a “Bleed For This-előzetes: bokszfilm mindig jöhet” bejegyzéshez

  1. Nem is szabad csüggedni. Jó színész, és vannak jó filmjei. Spectacular Now óta mindig felkapom a fejem, ha tőle jön valami.

  2. ez odab…ós lesz!:D nem bírom pedig a boxolós filmeket, de ez a trailer jó lett.

  3. En csipem ezt a sracot, de engem zavar amikor valakit elkezdenek orrverzesig mindenbe nyomni. Ez valami betegseg Hollywoodban hogy azonnal gyorsan mindent kiakarnak belole sajtolni. Szerintem egy ido utan idegesito ugyan azt az arcot latni mindenhol. Raadasul nekem nem hiteles egy boksozlo szerepeben egyaltalan. Ez persze csak az en velemenyem.

  4. Csoni: ugye? Nekem színésznőkkel van ugyanez az érzésem… Mostanában valahogy Vikanderrel és Felicity Jones-szal érzem ezt…

    De hogy a filmhez is hozzászóljak, nem tűnik rossznak, de sikerült már befürödnöm jónak tűnő boxfilmmel…
    Tavaly mindenki hátast dobott a Creedtől, én meg úgy álltam fele amikor megnéztem, hogy most komolyan? Ezért volt a nagy felhajtás? Ne már… Aztán a Mélyütéshez már félve ültem le, ellenben annak az első 15 perce nagyobb hatással volt rám, mint a Creed teljes játékideje. Szóval én egyenlőre szkeptikus vagyok. Le kell majd ülni, meglesni, aztán valami majd csak lesz…

  5. Human igazad van, de O olyan 5ben van ami teljesen az arcodba van tolva. Ettol fuggetlenul csipem a sracot, csak megjegyeztem. Csiki nekem pont forditva volt. A Southpaw nekem nem volt bokszolos film, full drama. Creed viszont nagyon jol hozta amit vartam tole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.